Home Kiemelt Híreink Hivatalos: Nem lesz DLC, és több frissítés az egyjátékos módhoz

Eljött az idő amikor végre a stúdió is megerősítette, hogy nem fognak DLC-t és több frissítést csinálni az Androméda egyjátékos módjához. Ez az a hír nem újdonság, ugyanis Redditen jelent meg először egy Bioware-hez közeli forrás által a hír, hogy annyira rosszra sikerült a játék, hogy nem fognak DLC-t csinálni az egyjátékos módhoz, és csak a Multiplayer az amihez tartalmak fognak érkezni a jövőben.

Sajnos előre látható volt a dolog, ugyanis nem maga a kemény mag csinálta a játékot, hanem majdhogynem újoncokból álló brigád, és meg is lett az eredménye a dolognak. Ugyanis nem régiben számos belsős forrás megerősítette, hogy az Andromeda maga volt a pokol a fejlesztési szakaszban, ugyanis nem tudták, hogyan induljanak el történet irányában. Első sorban egy Prequel-t akartak csinálni ami az Első kapcsolat háborút dolgozta volna föl, és utána jött az Andromeda galaxis ötlete, amit a kiadó (EA) is nagyon támogatott, és megvalósult, később több dologba is belekötött a kiadó. Volt, hogy egy funkciót teljesen újra kellett gyártani, ugyanis maga a kommunikáció is káosz volt a fejlesztés alatt, és sorolhatnánk még a panaszokat amiket a játékot fejlesztők megosztottak, de ezek közül egyet még kiemelünk. A Frostbite engine 3 nem alkalmas RPG játék meghajtására, ugyanis első sorban FPS-hez lett kitalálva.

A Frostbite 3 eredetileg a Battlefiled széria fő motorja volt, amit később az EA minden fejlesztő cégben megkérdőjelezhetetlen fő játék motornak kiáltott ki! Vagyis mást nem használhatnak a játékaik fejlesztése során csak a Frostbite 3-at. Ezt a tényt facebook oldalunkon párszor emlegettük hozzászólásokban mikor megjelent a Dragon Age Inquisiton ugyanis ott is kiütköztek azok a hibák amik az Andromédánál (Lásd: Metál haj például). Reméljük az EA 1-2 további kudarc után fölhagy a Frostbite engine erőltetésével, és a fejlesztők ezután újra megválaszthatják hogy milyen grafikai motorral fogják elkészíteni a játékukat. A következő Frostbite 3-as nagy cím ami jönni fog az Anthem ami majd jövőre fog megjelenni, de azt is Frostbite 3-as motor fogja hajtani.

Kommentálj