Home Mass Effect Andromeda Mi áll a Mass Effect Andromeda DLC meg nem jelenések mögött?

Mint az sokan tudjátok tavaly, miután Casey Hudson visszatért bioware-hez, nem sokkal rá bejelentették hogy nem lesz Mass Effect Andromeda egyjátékos DLC a jövőben, de egy kicsit most mélyebbre láthatunk ebben a dontfeedthegamer oldalán megjelent cikkben beszélgettek Mr. Husonnal aki elmondta burkoltan, de beismerte, hogy az Andromeda egy hatalmas bukás volt, és ha akartak volna sem tudtak volna DLC-t csinálni, mert nagyon összetákolt lett a játék, ha emlékeztek még a facial simulation bugról, és számos idegesítő küldetéseket is érintő bugokra (Éljen a Frostbite 3.x használata), de ez a jövőre érkező Anthemmel változni fog.

Továbbá az sem hanyagolható el, hogy az Anthem fejlesztése már az androméda fejlesztésébe is beleszólt, ugyanis több belsős is jelezte, hogy a tapasztalt veteránokat oda irányították át, és egy állítólagos teljesen “újonc” csapatra bízták az andromédát. Az interjúban előbukkan ugyanis Hudson kijelentette, hogy egy teljesen egyedi, és innovatív játékot fogunk kapni, mely hűl lesz a Bioware szellemiségéhez, és maga a játék is ezt fogja tükrözni.

Amúgy magáról Quarian Ark-ról majd olvasni fogunk méghozzá lehetséges, hogy idén a Mass Effect: Annihilation című könyvben, ami külföldön idén Június 26-án jelenik meg külföldön, viszont arról már vannak információink, hogy itthon Magyar fordításban, is megfog jelenni, csak az időpont még nem ismeretes.

Kommentálj