Home Egyéb Új, lenyűgöző artok Patryk Olejniczaktól

Remélem nem kell bemutatnom Patryk Olejniczak-ot (Patryk Garrett néven is ismert) kinek ezeket a remek képeket köszönhetjük. A képek megnézéséhez kattintsatok a Tovább ra.

Kommentálj
Similar articles
0 6465

0 1854

3 komment ide
 1. IMP ha írnál a képekhez valamiféle leírást, a készítésének a folyamatát, a készítőjét bemutatnád, vagy bármit azon kívül, hogy kattints a képre (WTF!) annak én nagyon örülnék.

 2. OFF: Egyébként nem tudom rajtam kívül kit zavar még, de hogy mind csetben, mind a hozzászólásoknál egymást szapulják a szerkesztők…számomra ez nagyon zavaró.

  Ha már valami bajotok van egymás híreivel, akkor csináljatok az adminoknak egy zárt fórumot, vagy valami helyet, ahol meg tudjátok beszélni egymással a bajaitokat.

  Egyébként remek az oldal, de nem a rajongók, olvasók szeme láttára kéne egymást kritizálni!

  Gyakran járok fel ide, mert imádom a Mass Effect világát, és itt jó olvasgatni mindenfélét a sorozatról, méghozzá magyarul.

 3. S1MON:

  Teljesen igazad van kicsit elszaladt az a bizonyos ló a szerkesztőkkel. Valószínű hogy még fejek is hullanak. Van Zárt fórumunk csak nem ismert funkció ahogy látom még egyszer elnézést mindenkitől a jelenlegi állapotért. Remélhetőleg ez holnaptól változni fog.

  Mukridzsin: köszi a tippet. Legközelebb ezt is beleveszem vagy csinálunk róla egy külön cikket.