Home Egyéb Heti Mass Effect 3 infók + SPOILER

Az Official Xbox Magazine cikkje alapján tudtuk meg a következő újdonságokat:

– Újfajta harci mozgások: ugrás, bukfenc, vaktában való tüzelés

– A galaxis népeit ugye meg kell győznünk a Kaszások ellen – azonban ha ez nem sikerül, akkor arra is megvan az esély, hogy a Kaszások kiirtják őket

A puskáinkra háromféle fejlesztést pakolhatunk: távcsövek, markolatok és festés

– A főbb ellenségek a Kaszások húsbábjai és a Cerberus katonái lesznek – név szerint heavy bruisers (nehézpáncélos), media (közepes) és light (könnyű)

– A vizorok – mint amilyen Garrusnak is van – használatával a többi fegyverrel is képesek leszünk a távcső használatára

SPOILER – A cikk arra enged következtetni, hogy Garrus drámai, önfeláldozó halált hal majd a játék végén – SPOILER VÉGE

A BioWare több, fontosabb játékmenettel és csapattagokkal kapcsolatos bejelentéseket fog majd tenni a közelgő E3 rendezvényen.

Kommentálj
Similar articles
0 6456

0 1850

7 komment ide
 1. Remek befejezése lesz ez a sorozatnak, már alig várom.

  Amúgy Garrus-t nem nagyon bánom, ha meghal, annyira nem szimpatikus, akárcsak Tali és még pár társ. Csak van egy olyan érzésem, hogy a kedvenc szereplőim nem lehetnek majd csapattársak, vagy nem is szerepelnek majd a 3. részben…
  De ne legyen igazam!

  Várom az E3-at….

 2. Ő nem értek veled egyet mert Garrus sztem tök jó fej és ahogy említi is a játékban van stílusa én sajnálnám ha meghalna.:| jó lenne ha valami nehéz feladatot vagy ilyesmit kellene elvégezni és 1 lehetőség lenne és az döntené el h meghal e vagy nem ha már a haláláról beszélünk. köszi a figyelmet

 3. Garrus az ME ikonikus karaktere, az egyik legnagyobb arc. Ha kinyírják, a feldühödött rajongók szerintem porig égetik a BioWare székházat és sóval vetik be a helyét.

 4. Hát S1MON én sem ígazán tudom hogy mi a bajod Garrus-szal, főleg Tali-val.
  Dehát legyen mindenkinek saját véleménye!:D

 5. Én is sajnálnám Garrust. Az igazán frappáns az lenne, ha Anderson áldozná fel magát. Ha már egyszer nem lehetett FANTOM szegény, akkor legalább hadd legyen a galaxis megmentője, bebizonyítva az emberek eltökéltségét és érdemeit.

 6. Egyik szereplővel sincsen bajom, csak vannak, akiket jobban szeretek (pl: Grunt, Wrex, Miranda, stb).

 7. Garrussal kapcsolatban szerintem nem kell frászt kapni (mármint őszintén remélem). Ha valakit fel kell áldozni, gondolom nem kötelezően őt, bár a megmaradt csapattagok közül senkivel sem tenném szívesen. Egyébként a magazinok ilyenkor még sokszor spekulálnak, senki nem mondta hogy ez lesz és kész, szóval azt sem kell készpénznek venni.