Home Egyéb Mass Effect 3 videó a GamesComról

Igen, ismét megkaptuk a csontig lerágott, E3-on és ComicConon bemutatott krogran hercegnőszabadítós demót, azonban most pár extrával kibővítve. Az új, bő 13 perces filmecskében láthatjuk a szintlépést mechanizmusát (képességpontok elosztása, specializációk, stb),  bővebb betekintést nyerhetünk a fegyverfejlesztésbe/módosításba és nem utolsó sorban megtekinthetjük a harcot az Atlasz mech-hel.

A képminőségért elnézést kérünk, jobbat nem sikerült találni.

Kommentálj
Similar articles
0 6465

0 1854

6 komment ide
 1. Találtam egy ilyen videót..nem tudtam leszedni ezt a témát nemtudom mi lehet, mert tényleg valami demoval játszik a csávesz a videóba 😀

  • Hurrá, már a gethek is megtanultak vetődni… mindegy, ki lesznek lyuggatva (még ha bánt is, hogy gethek ellen kell menni, mikor nekünk kellett nagytakarítást végezni a házuk táján, remélem nyomós okkal áll elő majd a Bioware).

   Ezzel a Gamescomos videóval meg a Bioware szépen szerzett egy fekete pontot a részemről (no de mégis mit akarok, mikor alig másfél hónap volt az E3 és a GC között, a comicon és a GC között meg mindössze két hét). Ez az egyik.

   A másik, pedig, hogy rájöttem, hogy Mass Effect 3-al kapcsolatban már nem nagyon tudnak újat mutatni nekem (azt kívánom, Bioware, hogy cáfoljatok rá), ígyis-úgyis beszerzem majd.
   Csak győzzem kivárni a megjelenésig az időt… (addig írogatok, legfeljebb).

   Mondtam már, hogy jelenleg a ME3-at várom a legjobban? XD

  • Én le tudtam tölteni, de inkább nem telepítem fel. Egyébként a tömörített fájlban lévő leírás szerint ez a Mass Effect 3 zárt bétájának a crackkelt verziója.

 2. Amíg nincs biztos információnk a demóval kapcsolatban kérjük senki ne próbálja leszedni, nagy valószínűséggel átverés,valamilyen vírus.A legjobb esetben pedig csak egy kamu link amiről semmit nem lehet letölteni, ismétlem senki ne próbálja leszedni, 99% hogy átverés.