Home Egyéb Mass Effect 3: A Kaszások is győzhetnek

Mint azt már a Mass Effect 2-nél megtapasztalhattuk, döntéseink nagyban befolyásolhatják küldetésünk sikerességét és csapattársaink élettartamát. Nem lesz ez másképp a harmadik részben sem, árulta el Mike Gamble, a BioWare közösségi menedzsere a GamesComon. Tehát ha nem sikerül elnyernünk minden faj, vagy minden kulcsszereplő bizalmát, bizony megeshet, hogy nem csak Shepard és csapata patkolnak el, de a Kaszások még sikerrel is járnak a galaxis népeinek kiirtásában.

Kommentálj
Similar articles
0 6257

0 1791

11 komment ide
 1. Waúúú, na ez már valami. Legalább tényleg izgulhatunk, a választott Shepardünk sorsáért, már csak arra lennék kíváncsi, hogy egy “full” renegát parancsnok nem-e kerül hátrányba a döntései miatt, pl. a bogárkirálynő megöléséért (-1 faj ami küzdhet a kaszások ellen).

  • amit elvesztünk a vámon, nyerjük meg a réven (nem egészen így szól a mondás, de mindegy)
   Egy rakás cuccot lopkodtunk össze (akár a Cerberusnak, ami = SZÍVÁS, akár a szövetségnek), szerintem ki lesz ez egyenlítve.

 2. de lehet ha életbe hagyod a rachni queent a kroganok nem állnak melléd… 😛 😀

 3. Ha Wrex él, nagy valószínűséggel ő lesz a krogan vezető, ővele meg elég jóban vagyunk ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk akkor is, ha a rachnik élnek. Egyébként ez a kaszás győzelem úgy lesz szerintem mint a Mass Effect 2-ben Shepard halála, hogy eléggé szerencsétlennek és lustának kell lenni ahhoz hogy bekövetkezzen.

 4. Szerintem meg bármi a képbe jöhet. Nem véletlenül mondják, hogy ‘ME 3 will make you cry!’ 🙂 Én ki akarom majd tolni a lehető legjobb, és a lehető legrosszabb mentéssel is..talált már valaki olyat?:D Ultimate Paragon/Renegade és olyan variákkal hogy mindenki túlélte, senki nem élte túl csak 2 ember, vagy amit mondtam 😀

 5. Hogy lehetett meghalni a Mass Effect 2-ben ? Én mindig a maximumra törekedtem, de akinek esetleg sikerült vagy tudja az megoszthatná velem.

 6. Amúgy ezt a fícsört már a Mass Effect 3 előtt is egy csomó játék alkalmazta, úgy hívják, hogy Game Over.

  • jaja, csak itt nem egy pálya játéka veszik kárba, hanem egy egész játéké 😀

 7. De ha belegondoltok, ez más helyzet lesz, mint az ME 2-ben. Ott a küldetést mindenképp sikerült teljesíteni, csak legfeljebb a csapat nem élte túl. Itt viszont lehet, hogy hiábavaló lesz az önfeláldozás…