Home Egyéb Megvan az alap női Shepard!

Bő egy hónapnyi mérlegelés, szavazgatás és fanok segítségét kikérés után a BioWare végre megtalálta az alap női Shepard parancsnok kinézetét a Mass Effect 3-hoz a vörös hajú karakter személyében. A vörös Shepard győzelme már előre érezhető volt, mivel toronymagasan, többezer Like-kal utasította maga mögé szőke, barna és fekete hajú kolleganőit a facebookos szavazáson. Annak örömére, hogy végre megszületett a döntés, kaptunk is egy háttérképet róla: (a kép csak egy minta, több felbontásban is elérhető a masseffect.com-on)

FRISSÍTÉS: Patryk Olejniczak művész úr sem tétlenkedett a hír hallatán és egy lenyűgöző fan artot dobott össze nekünk:

FRISSÍTÉS2 (by Gary)

FemShep Fan Art

Kommentálj
Similar articles
0 6257

0 1791

9 komment ide
  1. Nekem a fekete jobban tetszett, de hát többség dönt 🙂 Úgy is saját karakterrel fogom tolni.

  2. Szeretem a vöröset, főleg ha természetes 🙂 Ez második kép istenesen odabaszós.

  3. Úgy látom csinálnom kell egy női karaktert is már.
    Mit akartok a célnak meg fog felelni: Szukás-qrvás-démonika igazi rossz kislány kell a reaperek ellen.

  4. Én a gyári arccal nyomom, de minden ami paragon az meg van csinálva. A renegátot csak 2-szer használtam. A kaszások ellen egy védőangyal kell 😀

  5. A fekete nekem is jobban bejött, de úgyis a visszatöltött karakterrel fogom tolni, akinek fekete lesz a haja (úgy érzem, hogy elég lesz Decemberben elkezdenem az ME1-et a női karakterrel 🙂 ).

  6. … főleg, hogy lengyel barátunk, Patryk azóta már hivatalosan is a Bioware Graph Art csapatát erősíti, így a közeljövőben több finomsági is érkezik majd tőle.