Home Egyéb A Mass Effect 3 lesz Shepard utolsó bevetése

Nyilatkozta Mike Gamble producer és közösségi menedzser a PC Gamer riporterének. Az ME 3 végeztével a parancsnok kalandjai is lezárulnak, tehát minden bizonnyal egy új főhős(öke)t vonultatnak majd fel a beígért későbbi Mass Effect játékokban. Természetesen rögtön beindultak a találgatások, mely szerint Shepardöt megölik, feláldozza magát a galaxis érdekében avagy csak leszerel a katonaságtól és vesz egy házat a domboldalban. A legnépszerűbb elmélet persze az, hogy bizony nem is lesz olyan nehéz a Kaszások győzelmét kivitelezni, ugyanis ennek megakadályozásához kell majd feláldoznunk hősünket.

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

15 komment ide
 1. Ezt eddig is lehetett tudni, azonban arra kíváncsi leszek, hogy hogyan lesz vége Shepard történetének.

 2. Lehet ugy fog nyugdijba vonulni min ahogy Zaeed Massani irta a Lair of the shadow broker-ben. “Hell, maybe I should just buy a ship full of explosives and commit suicide by Omega. Easiest retirement plan I’ve come up with so far.”

 3. Remélem azért nem hal meg a végén. Én szeretném látni ahogy boldogan együtt lesz Liarával és a kis kék gyerekeivel 🙂

 4. Remélem is, hogy nem hal meg!
  Még olyat is el tudok képzelni, hogy vezérkari főnököt csinálnak belőle az ME3 végén és irodai munkát kap. 🙂
  Bár kétlem, hogy belemenne.

 5. Én olyat tudok elképzelni…hogy élete végéig egy baromi nyugis luxus helyen a galaxisba, ahol mindene megvan, már nem kell semmiért sem aggódnia, visszavonul 😀 Valameik kiválasztott párjával x)

 6. Nem akarok elkeseríteni senkit, egy filmesklisével nagyon egyszerűen véget vetnek a szereplésének. Be fog fordulni egy sarkon és soha többé nem látjuk. 🙁
  Remélhetőleg kitalálnak valami frappánsabb dolgot. Egy legendának legendásan kell véget érnie. És soha többet nem elővenni!
  Persze lesznek utalások a következő szériás MassEffect játékban (jobb esetben játékokban)
  Még azt is el tudom képzelni, hogy viszont látod. Egy-egy régebbi mentésed alapján, kicsit öregitenek rajta.

  • Szerintem inkább legyen ez a filmklisé, mint az, hogy megölik. Eltűnik a nyilvánosság elől és végül a kiérdemelt nyugalmat élvezheti szerelmével. Esélyes, hogy a hős aki feláldozta magát vagy a hős, aki eltűnt a győzelem után klisével fejezik be. “Shepard, a legendás hős, aki megmentette a galaxist, eltűnt az űr végtelenjében olyan hirtelen, mint ahogy az események közepébe került. THE END”.

 7. Egy ilyen Reaper háború utáni újra építkezéses és tisztogatós helyzetben Főparancsnokként kéne viszont látni. Sőt: ha az élete után játszódik, akkor is stimmelhet. Mint Carth Onasi a Knights of the old Republic 2-ben. Ott van, meg van, de csak egy kis beszélgetésre találkozol vele. Az nagyon adná: Hackett helyett Shepard adná a küldetéseket.” I’m Admiral Shepard, and this is my order from the Citadel.” 😀

  • Én is valami ilyesmit tartok a legvalószínűbbnek. Shepard parancsnok helyett innentől Shepard tábornok lesz, és a későbbi játékokban egyszer-egyszer felbukkan. Esetleg a Citadel kellős közepén kap egy csinos szobrot.

 8. Vagy az egész SR2 Normandy eltűnik a teljes legénységgel és ezt követően mindig ott fognak felbukkanni, ahol a legnagyobb szükség lesz rájuk, mikor az embereknek a túlélési reménye is szertefoszlott… Ami a következő Mass Effectben az utolsó küldetésben elő is jönne.

  Egyébként még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy eldönthetjük, hogy feláldozzuk-e Sheppardöt. Valami olyat képzelek el, hogy választás elé állítanak minket, vagy Ő, vagy a csapata, ami még ennél is drasztikusabb lenne szerintem, vagy Shep, vagy a szerelme. De azért remélem, hogy 4-5-6 féle befejezést írnak neki, amely közt szerepeljen az is, hogy mindenki túléli és Happy End a vége. 🙂

 9. Én olyan véget tudnék elképzelni, ami menő lenne, hogy a megmaradt reaperekkel eltűnik a mélyűrbe és örökre köztük marad, mint részük és őrzőjük. 🙂
  Mindenesetre ilyesmi jobban bejönne, mint meghal az emberiségért. 😛