Home Egyéb Mass Effect Wiki fordítás

A Mass Effect fejlesztőcsapata nagyon csendben van manapság. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy serényen munkálkodnak, hogy minél tökéletesebb befejezése legyen kedvenc történetünknek. Viszont mi nem merülünk mély hallgatásba a hírek hiányában! Amint azt Facebook oldalunkon már olvashattátok hamarosan több, kisebb-nagyobb újdonság lesz tapasztalható weboldalunkon. Ezekről azonban még nem árulunk el semmit. Legyen meglepetés! 🙂

Azt viszont elárulhatom nektek, hogy Blasto szerkesztőtársammal elkezdtük a Mass Effect Wiki lefordítását. A célunk egy teljes fordítás ami tartalmazza az összes (jelenleg 1907) oldal magyar nyelvű verzióját. Amennyiben részt szeretnétek venni a fordításban, küldjetek egy e-mailt nekem (a címet megtaláljátok a Szerkesztőség oldalon), én pedig válaszban küldöm a további teendőket.

Frissítés

Nyomon követhetitek a fordítás haladását a Szerkesztőség -> Projektjeink -> Magyar Mass Effect Wiki oldalon.

Kommentálj
Similar articles
0 6453

0 1850

8 komment ide
  1. Na végre valaki! Egyszer már rátaláltam erre a wikire, de csak én voltam az aktív. Mint láthatjátok a turiánok szócikke megvan. Többnyire. Ha van valami, amit javítanátok rajta, csak nyugodtan. ha kell, én is segítek fordítani.

  2. Igen láttam, hogy elkezdted a fordítást. A segítség az nagyon jól jönne, a mail címemre írj és egyeztetünk. 🙂

  3. Remek ötlet, a Mass Effect wiki nagyon színes, változatos és jól összeszedett lett és nagyon örülnék ha sikerülne átültetni ezt anyanyelvünkre is, már épp rajta is vagyok/ leszek késő délutánonként és esténként.

  4. Egyenlőre a fordítás folyik, nincs más teendő. Kérdések is jöhetnek mailben, nem csak jelentkezések. Szivesen válaszolok ha van kérdés.

  5. A még nem megírt cikkekhez kellene írni néhány sort, vagy csak a szócik címét, mint tartalmat, hogy a linkeket ellenőrizni tudjuk.