Home Egyéb Hamarosan jelentős ME 3 bejelentés várható!

Olvasható az Electronic Arts weboldalának főszerkesztőjének bejegyzésében (deszép birtokos szerkezet!). Többet sajnos még nem árultak el semmi többet, és részletek mindaddig titkosak, amíg azokat a napokban zajló Vegas Game Show-n hivatalosan be nem jelentik. Annyit azonban sikerült kinyomoznunk, hogy olyasmit terveznek bejelenteni, amire már régóta sokak vártak. De vajon mi lehet ez a neves nagy hír? Tali arca? Multiplayer? Vagy esetleg egy aszári sztriptízbár? Ti mire gondoltok?

Kommentálj
Similar articles
0 6456

0 1850

18 komment ide
 1. Bizots azt a ki*#”@szott multiplayert jelentik be! Aztán majd megint hiába keresi a játékot az ember a neten, mert az atyaúristen is a multiplayerrel lessz tele!!! Dettó mint a Cod. nagy betűvel beírom hogy SINGLEPLAYER, és az első találat mi volt? MULTiplayer Only… Gyűlölöm a multiplayert.

 2. khöm… szerintem a multi és a “régóta várt dolog” a ME3 esetében 75%-ban kizárja egymást…

  Szerintem bejelentik azt a karaktert akivel lehet majd… huh… “melegrománcolni” (annak ellenére, hogy ezt még egy ütődött Krogan is ki tudja találni).

  Elsőre mindenki túl nagy dologra gondol. Én csitítanám a kedélyeket (ez egyben felhívás a Bioware részére is, hogy CÁFOLJANAK A P***ÁBA RÁM!)

 3. Vagy kapunk egy olyan gépigényt ami nem kompenzálható a grafikához és kiveri a biztosítékot.

 4. Vagy bejeletnik a magyar feliratot 😀 (Biztos nem,de azért jó lenne)
  De ha más nem akkor Tali arca megteszi.

 5. Én is attól tartok, hogy ez biz’ a multi lesz.
  Nyilván nem mondhatják, hogy “bejelentünk egy olyan fícsört, ami alapvetően senkit sem érdekel majd”, mert annak nem sok marketing-ereje van, és ha eleget agymosnak, még a végén én is el fogom hinni, hogy történetesen érdekel a multi. Azt viszont be kell látni, hogy a WoW világában élünk, szóval ha a BW keresni akar, akkor bizony a multit fogják tolni.

 6. Én is egy demo-ra tippelnék. Például amit az E3 óta már szénné játszottak mindenhol. 🙂

 7. Egyértelműen fejezték ki magukat, amikor a multit cáfolták.->nem multit jelentik be

  Régen várja mindenki…Nem gondolnék nagy dolgokra, talán Tali arcát fedik fel vagy más egyéb érdekes, ám nem világrengető bejelentést várjatok szerintem. 🙂

  • Szerintem biztos nem fedik fel Tali arcát megjelenés előtt. Ahogy így említettétek a demó verziót, az tényleg reális dolognak tűnik. Elég fontos egy “ilyen kaliberű” bejelentésnek.

 8. Talán..az, hogy hány fajta végkifejlet lehetséges? 😀 Azzal kellően felcsigáznának mindenkit..

 9. Én már annak is örülnék, ha Samarát, Kasumit és Bakát erősítenék meg, hogy lesznek. Akkor tényleg mindenki ott lesz a végén.

 10. Talán, hogy mindenki igényét kielégítsék lesz csak Single Player és csak Multi Player változat. Bár ezt így elég képtelenségnek tartom, de mindegy. 😀
  Még azt el tudom képzelni, hogy véglegesítik a még nem véglegesített karaktereket!
  De az lenne a legnagyobb meglepetés, ha kiderülne, hogy végül engednek a nyomásnak és mindenki számára a saját nyelvén lesz játszható a game. Bár erre nem sok esélyt látok! :yes

 11. vagy full trailerre gondoltatok máár..? 😛 Legalábbis eddig csak teaserek voltak, egy normális trailer igen jó lenne.

 12. Hirtelen az eszembe ötlött valami…
  Mi van, ha ez a nagy bejelentés valójában valami információ lesz a Mass Effect mozival kapcsolatban…?

  Igen… aztán megpillantottam, hogy a Mass Effect HÁROMMAL kapcsolatos lesz a bejelentés.

  Felejtsétek el amit mondtam…

 13. Tényleg mi lett a bejelentéssel, elmaradt ? Mert a masseffect.com on sem látok semmi érdemlegeset

 14. Azt mondják, a jövő héten várható valamikor. A hírben nem akartam pontos dátumot írni, mert nem voltam meggyőződve arról, hogy valós-e.