Home Egyéb Újabb részletek a “nagy bejelentéssel” kapcsolatban

A napokban lehoztunk egy hírt, melyek szerint jelentős információk érkezésére számíthatunk hamarosan. Hírügynökségünk és kémeink ismét jelesre vizsgáztak, ugyanis sikerült további részleteket kideríteni a témával kapcsolatban, sőt képanyag is van!

Az első hír, hogy a bejelentést október 25-én teszik meg. és az Xbox World magazin következő számában fog megtörténni. Ennyit biztosan tudunk. Itt jön a spekulálós rész, de először vessünk egy pillantást a képre:

A borítóról FemShep néz ránk a nesz*rakodjvelem nézésével mosolyog ránk, az igazi információk pedig az alsó narancs szövegdobozban találhatók. Lássuk, mi szép és jó vár ránk a gyűjtői kiadásban:

– Exklúziv keményborítós, rajzokat és concept artokat tartalmazó könyv

– Fémdoboz férfi és női Shepardös díszítéssel

– N7-es felvarró (megkéred nagymamád, varrja fel a pólódra, és akkor nagyon Shepard parancsnok leszel)

– Normandia poszter (falon jól mutat majd)

– Mass Effect képregény

– Online multiplayer kulcs – HOPPÁ

Online multiplayer kulcs. Többször is végig kellett néznem, hogy megtaláljam az újdonságot, de megvan. Ezek alapján arra lehet következtetni, hogy közelgő bejelentés a multiplayer lenne? Sokat boncolgatták a témát, a BioWare-esek még többször cáfolták, a rajongók meg annál is többet erőltették. Ez mindenesetre érdekes fejlemény, de minden kiderül majd október 25-én!

Frissítés (Mukridzsin által): Állítólag a Multiplayer tartalmazni fogja a horda stílusú hullámokra épülő játékmódot, valamint Deathmatch,  Team Deathmatch és a Capture the Flag módokat. Másrészről íme az XBOX World magazin borítója.

Kommentálj
Similar articles
0 6467

0 1854

12 komment ide
 1. Én néztem a képet, ahogy megláttam, hogy van sok angol szöveg akkor biztos nem avval kezdem, szal tovább kerestem valami tömör infót, ahogy az alsó dobozra pillantottam, egyből meg láttam… El is kerekedtek a szemeim, 3x kellet elolvasnom, hogy tényleg az van-e ott… XD

  Hát ha igaz én nagyon kíváncsi vagyok, mert én soha nem voltam a multi ellen.

 2. A nagyja ugyanaz, mint a ME2:CE. A Normandia posztert várom, mert az a hajó egyszerűen gyönyörű.

  A multiplayerről meg annyit, hogy bárki bármit mond ebben az epizódban lehet a legjobban kihasználni. Háború van, frontok vannak, szóval itt már tényleg lenne értelme a többjátékos módnak.

 3. Csak legyen jó a Single rész (tehát nem elkapkodott), és ne menjen a multiplayer a singleplayer rovására.

  Én már akkor is örülni fogok.

 4. Nem hinném, hogy Mass Effect multiról lenne szó. Nekem sokkal valószínűbb, hogy a Star Wars The Old Republic-ba kapunk egy kis betekintést. 🙂

  • Szerintem is, mivel akk az nem csak a collector’s ed. tartalma lenne, ha ME3hoz lenne multi. De ki tudja. Az egész Me sorozat eddig kiváló volt, sőtmitöbb…Ha lenne multi lehet az se lenne külömb.

 5. Capture the Flag játékmód jöhet, CoD 5-ben is nagy kedvencem.

  De akkor remélem, hogy multiban az ellenfelek a Tanács és a Pusztítók tagjaiból kerülnek ki, tehát ne legyen olyan, hogy Shepard harcol Miranda ellen… Krogan harcossal szívesen mennék benne.

 6. Engem is leginkább a Normandy poszter érdekelne, úgyis üresek a szobám falai. De én sem érzem, hogy a multi lenne most a big deal tárgya, meglássuk’. 🙂

 7. Szerintem nem ME3-hoz lesz “Online Multiplayer kulcs”, mert akkor ilyet a sima kiadáshoz is adnának. Arra tudok gondolni, hogy készítenek majd egy pár gigás ME-t, amelyben csak Multi lesz (pld. Crysis Wars), és akik rendelkeznek ezzel a kulccsal, ők ingyen letölthetik a játékot.