Home Egyéb Liara T’Soni szobrocska

Kotobukiya által készített Liara T’Soni szobrocska most már színesben is megtekinthető, amit ugyan még nem lehet előrendelni, de a becsült megjelenése 2012 májusában várható.

Update: Mint kiderült, a fotók valójában egy régebbi Liara szobrocska koncepciójáról készültek. Kotobukiya arról tájékoztatta a népet, hogy a végleges változat számtalan változtatáson ment keresztül és nem úgy néz ki, mint ahogyan a képeken látható lentebb. Szóval örülhettek, mert nem hatalmas mellű nagy ufó szemű kislány a végleges változat.

   

  

Kommentálj
Similar articles
0 6467

0 1854

6 komment ide
 1. Ez Liara? Akkor én mivel játszottam eddig?
  Ez egy kék tizenkét éves manga kislány q…a nagy cicikkel.

 2. Ok rendben, de azért remélem nagymellű nagylányt kapunk helyette, nem kis mellű kislányt! 😀

 3. Hmmm… a Japánok sosem voltak normálisak. Már előre látom a jövő gén kezelt magzatait. Csupa ufószemű, aránytalanul nagymellű 12 éves japán lányt. Sok pedofil, perverz ürge lakik ott…

 4. Már az ME2 Facebook oldalán is volt ez, de akkor még a festetlen műgyanta verzió. Ez:
  http://cache.kotaku.com/assets/images/9/2011/09/triptico_1315077065757.jpg
  És ott is írták sokan, hogy mennyire gáz, és ugyanezt gondolom én is, hogy ez inkább egy japán manga figura, mintsem Liara a Mass Effectből. Ezzel szemben Batmanből nem csináltak manga hőst az Arkham City-hez. Ugye a Collector’s Edition tartalmaz egy szobrot, amit szintén ez a cég csinált. Nem tudom miért kell erőltetni ezt a manga vonalat mindenhol.

 5. Szeretem a manga stílust de ez nem illik Liarához, nekem az a kis tündéri okoskodó asari kell ^^ Ajánlom is hogy kicsit átalakítsák 🙂