Home Egyéb Hamarosan vége a nyereményjátéknak!

Egy nap van hátra a nyereményjátékunk zárásáig, és hétfőtől már azon leszünk, hogy kihirdessük az egyes kategóriák győzteseit. De addig is lássuk, kik neveztek a játékunkra:

Novella kategóriában indultak:
L33r0y
HinaIchigo
cadavre
Maxvellincarnate
Derivel
gaborszollosy
Thimothi
tomy88trance

Rajz katgeróiában indultak:

Skizoh
Creelien
Thame
Opie0321
AlienHUN
Ylaziel
sutoadam
bobsziz
nitro1202

Kvíz kategóriában indultak:

Apokalipszis

 

Jelenleg ennyien jelentkeztetek megfelelően a nyereményjátékra. Minden képet és novellát lementettünk illetve archiváltunk.

Általános tudnivaló: Akik nem nyernek semmit, azok még megnyerhetik a 2 csomag BioWare Pont egyikét.

Átadás jelenleg még szervezés alatt van.

Akik akarnak még nevezni azok még megtehetik, a feltételek itt

Kommentálj
Similar articles
0 6456

0 1850

25 komment ide
 1. Van egy kis gondom :S Most készültem el a rajzzal, de annyira rosszak a fényviszonyok a mesterséges fény melett, hogy fénylik az egész kép (digitális fényképezővel készült, a kép mérete miatt). Természetesen azért elküldöm, de nem tudom van-e rá lehetőség, hogy elküldöm, megmutatom, hogy a határidőre kész lett, de holnap küldenék róla felvételt megfelelő fénynél? Nagyon megköszönném, ha adott lenne ez a lehetőség.

 2. A képet már elküldtem, de nekem is ez a gondom. :S Ennek a lehetőségnek én is nagyon örülnék.

 3. Ez az. Elküldtem. Kétszer is. Ha megkaptátok a novellát szólnátok? Bocsi, hogy ilyen későn küldtem, de most érkeztem haza.

 4. Kicsit későn, de még időben elküldtem a novellát. Ha nem érkezett meg, legyetek szívesek szóljatok és elküldöm még egyszer egy fotóval a kimenő leveleimről. 🙂

 5. Remélem az én rajzom is beérkezett, bár gmail-es címről ment gmailes címre, szóval elvben azonnal meg kellett érkeznie, de hát a technika ördöge sem alszik… 😀

 6. Falcon.Sony küldhetitek holnap. de továbbiakban aki nem jelezte ezt a szándékát azt már nem fogadjuk el!!!

  Továbbá mindent megkaptunk de küldtünk visszajelzést 2 embernek hiányosság miatt!!!

  • Köszi a lehetőséget! 🙂 Azért elküldtem a ma készült képeket is.

 7. Köszönöm én is a részvételi lehetőséget 🙂 U.I: Köszönöm a könyvet is még pénteken megérkezett, de már majdnem végeztem vele, nagyon jó ^^

 8. Köszönöm én is a lehetőséget! 🙂 Elküldtem az újat is remélem megkaptátok. Még egyszer köszi.

 9. Én is küldtem vasárnap este fél 10 körül egy novellát, remélem megérkezett, mert az is eléggé a határidő végét karcolta!

 10. Csak szeretném megjegyezni, hogy ha nem nagy probléma, ki lehetne rakni az oldalra minden nap egy képet és egy novellát, míg várunk az eredményhirdetésre.
  – Így legalább minden nap lenne egy kis új az oldalon, még ha az nap nincs is semmi hír.
  – Valamint senkinek sem kellene mér félnie az ötletlopás miatt, hiszen úgy is le van már zárva a verseny.

  • Vagy legalább egy teljes lista legyen kint a nevezőkről, mert így azt hiszem, hogy érvénytelen volt a jelentkezésem, ám erről figyelmeztetést nem kaptam. 😀

 11. Valaki le tudná írni, hogy miről szól az update, mert nem rendelkezek Facebook-accounttal és nem is akarok, de szeretném tudni, hogy mi az új hír a nyereményjátékról?
  Megköszönném, ha valaki le tudná röviden ide írni, vagy esetleg linkelni.
  További kellemes napot.
  Viszontlátásra.

 12. Ja semmi, látom, hogy ez nem az a fajta FB-profil, ami letiltja a megtekintést, ha nincs fent profilod, így látom az oldalt, de az update az lenne, amit hétfőn megkérdezték, hogy “eljönnél-e az élő sorsolásra, ha külsős helyszínen megtartanánk?”.
  A viszontlátásra.

 13. nem értem miért kell ehhez sorsolás,nem a szerkesztők döntik el, hogy ki a nyertes a munkájának minősége alapján?? miért kellene a szerencsére bízni?

 14. Srácok nyugi olyan dolgok vannak itt alakulóban aminek szerintem később mindenki örülni fog de ezzel kapcsolatban még nem mondhatok semmit.

  Annyit azért elmondhatok hogy ezek az események hatással vannak mind a nyereményjáték illetve az oldal jövőjére és magára a Magyar közösségre (ha sikerül). 😉 Szeretnénk a türelmeteket kérni ez ügyben.

 15. Türelmesen várjuk, mondjuk csatlakoznék én is a “Szeretnénk látni a rajzokat” című csapathoz. 😀

 16. Csak légyszi, egy teljes listát a résztvevőkről 🙂 Így komolyan kezdem azt hinni, hogy nem érvényes a pályázatom 😀