Home Egyéb Mass Effect 3 Multiplayer MEGERŐSÍTVE!!!

Hát skacok nagyon nem hittem ennek a pletykának de úgy látszik, hogy tényleg igaz. IGEN lesz multiplayer játékmód a Mass Effect 3-ban. A megerősítő hír az Ausztrál PC PowerPlay magazintól származik melyben leírták ,hogy tényleg készül egy Multiplayer rész a Mass Effect 3-hoz de ,hogy milyen játékmódok lesznek és hogy milyen platformon lesz elérhető arról még egyelőre nincs hivatalos információ.

De az biztos már hogy a következő mottóval fog megjelenni:

“Fight alongside your friends as the galaxy goes to war!”

Frissítés (Mukridzsin által):  Casey Hudson a Twitteres oldalán hivatalosan is megerősítette a ME3 Co-op Multiplayert! A korábban pletykált HordaMatch, DM, TDM és CTF módokról hivatalosan még nem esett szó, de Október 12-én érkező BioWare Pulseból ezekre is fény derülhet. Egyébként a PC Power Play borítóképét maga Patryk Olejniczak Lodz rajzolta, aki nemrég csatlakozott a BioWare művészeti csapatához.

Frissítés 2 (Blasto által): Néhány perce a Mass Effect hivatalos facebook oldalán is megerősítették a hírt. Itt a magazin borítója, ahonnan az eredeti hírek származnak.

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

8 komment ide
 1. Végülis, jó lehetőség arra, hogy fentmaradjon ez a nagyszerű széria még évekig is. Bár nem tudom, hogyan teszik majd egyedivé, izgalmassá a mai erős multipiacon.

 2. Hát…: Remélem nem lesz csalódás…és nem lesz snassz befejezés, történet-megoldás.

 3. Igen, inkább a történetre gyúrjanak rá, hogy ütős legyen. Multi úgyis kimerül a dm, tdm, s&d, ctf módokban. Számomra másodlagos, de ha lesz akkor megnézem persze, kíváncsi vagyok hogyan gondolják a készítők. 🙂

 4. Ropogós, 5 perces infó a Mass Effect FB oldalról:

  “We can officially confirm that there will be a multiplayer feature in Mass Effect 3. However, please reserve your appraisal until we are able to give more information. Our Executive Producer Casey Hudson says it best: “Yes, co-op MP missions for ME3: they’re real, and they’re spectacular. Rest assured it’s nothing of what you’ve feared. More soon…”

  Tune in for a special BioWareTV episode at 10AM on Wednesday October 12th to have all your questions answered! “

 5. Vega,Wrex,Shepard,Liara,Thane?? Kicsit fura a rajz, bár iszonyatjól néz ki. 😀 így már mindjárt más, remélem, hogy tényleg nem megy a minőség és a történet rovására…

 6. Egy kicsit tartok ettől, félek, hogy a történet rovására megy és az eladhatóságra és az akcióra mennek rá, pedig itt van a remek történet és bizony nagyon sok elvarratlan szál van még ugye.
  Patryk Olejniczak Lodz megérdemelte, hogy csatlakozhasson a design csapathoz, ő egy jófej ember és veszettül tehetséges. 🙂