Home Egyéb Mass Effect 3: Galaxy at War és a 4 játékos co-op multiplayer

Utólagos elnézéseteket kérem a korábbi gyenge fordításért, ezért ezt most korrigáltam csak a lényegre fókuszálva!

Mi is az a Mass Effect 3: Galaxy at War rendszer?

 • A Galaxy at War-rendszer, nem más mint az egyjátékos élménytől elváló, de szorosan hozzákapcsolódó kampányok tömkelege. Tehát az egyjátékos küldetéseket sajnos NEM tolhatjuk ki közösen a haverokkal.
 • A Mass Effect 3: Galaxy at War-hoz rengeteg DLC fog érkezni co-op küldetéscsomagok fegyverek és páncélok formájában, ami a BioWare-nek jó tapasztalat szerzés lesz egy esetleges MassEffect MMO elkészítéséhez.
 • A co-op multi-player nincs minőségi hatással az egyjátékos élményre, mert a Galaxy at War rendszert az amerikai BioWare Montreal stúdió fejleszti, szorosan együttműködve a kanadai BioWare Edmonton stúdióval.
 • A játékos választhat különféle osztályok és fajok közül, hogy bekerüljön egy Elit Special Forces nevű csapatba. Lehetőségünk nyílik majd szintlépésre ill. képességeink és fegyvereink fejlesztésére is.
 • A sikeres co-op multi-player közvetlen hatással lesz az egyjátékos kampány kimenetelére, mivel a co-op multi-player-ben gyűjtött tapasztalati pontok hozzáadódnak az egyjátékos tapasztalati pontjaiéhoz, ezzel növelve az úgynevezett Galactic Readiness szintünket.
 • A co-op multi-player-ben Shepard vagy a csapatunk tagjaival (úgy mint Ashley vagy Liara) nem lehet majd játszani. Helyettük új karaktert kel majd kreálnunk magunknak.
 • A MassEffect 1-2 mentések nem lesznek hatással a Mass Effect 3: Galaxy at War-ra.
Kommentálj
Similar articles
0 6467

0 1854

17 komment ide
 1. Hát, hát az állam leesett, ha ezt fele olyan jól megvalósítják ahogy hangzik nem csalódom az biztos :O

 2. Köszönjük! Nagy nehezen fel fogtam, hogy miről van szó. Többszöri elolvasás után sikerült. Nem bennem van a hiba! A szövegben. Egy magyartanár szíven döfné magát.

  • Hát ha a google fordítót nézzük akkor igen!! Kicsit megpróbáltam Magyarrá tenni a szöveget ami valamennyire sikerült is. Ezért a bakiért pedig elnézéseteket kérjük!

 3. Ha ez mind igaz akkor méltó befejezése a trilógiának. Egyben a későbbi mmorpg vizsgája is?

 4. Tehát ha jól értelmezem, akkor ez olyasmi lesz mint a Gears of Warban, hogyha akarom akkor egyedül, hogyha akarom akkor meg a haverokkal viszem végig a történetet!?

 5. Egyik szemem sír, a másik meg üveg… Most úszott el a normális torrent magtalálására való reményem utolsó foszlánya.

  • Ha két hétig koplalnom kell, akkor is meg fogom venni a játékot. ( Ez lesz az első olyan szoftver amit meg fogok venni. ) 😀

   • Mielőtt EZT megveszed, javaslom az első és a második részt megismerni. Eredetiben a kettőt már max 5 ezer pénzből megkapod magyar nyelven. MEGÉRI. Ne foszd meg magad ettől az élménytől!

 6. Most lettem meggyőzve. Korrektség magas fokát nyújtja a Bioware, annak meg külön örülök h külön független stúdióba szabják a multit!!!!

 7. Na, jó, most így már nekem is tetszik 🙂

  lehet majd ME.hu oldal rajongóival meg adminjaival jól aprítani a Kaszásokat meg a Cerberust! 😀 😀 XD

 8. fantasztikus a hír, az első rész óta mondom, hogy kellene egy minőségi multiplayer lehetőség a játékhoz, és egy percig sem jutott eszembe,hogy a minőség rovására menne:P
  Amúgy, nem ide tartozik,de lehet már tudni valamit a nyereményjáték kimeneteléről???

 9. Tényleg nagyon ígéretesnek hangzik. Ami viszont szemet szúrt. A Bioware úgy nyilatkozott régebben, hogy nem tervez az ME3-hoz nagyobb kaliberű DLC-ket, mivel Shepard története véget ér. A másik dolog pedig, hogy ne merészeljenek belőle MMO-t csinálni. Bőven van még lehetőség az offline berkeken belül.

  • Ez így nem teljesen igaz: a kampány idővonala utánra nem terveznek DLC-t. Közbülső DLC-k azonban elvileg lehetnek (de az is lehet, hogy én olvastam ki rosszul)

   MMO? Ami addig fog készülni, mint a TOR? Kösz inkább nem!

   • Szerintem teljesen mindegy, ki hogyan olvasta, mert a Bioware multiplayert sem tervezett…

 10. Aronkaaa2 ha ezt le torrentezed akkor gyakorlatilag a közösségnek ártasz…. mindenkit megkérünk hogy aki teheti az vegye meg EREDETI-ben.