Home Egyéb Kotobukiya Liarája elkészült!

Kotobukiya művész állta készített Liara T’Soni Bishoujo szobrocskát eddig sok vita övezte. Elősszőr a festetlen prototípus majd később ennek festett verziója bőszítette fel a rajongókat mondván úgy néz ki mint egy hentai karakter és köze nincs az igazi Liarához. Aztán jött a hír, hogy Kotobukiya művész a rajongók és főnökei nyomására tovább finomítja művét, hogy minél realisztikusabb és eladhatóbb legyen.

Jelentem, hogy Kotobukiya művész állta készített Liara T’Soni Bishoujo szobrocska végre elérte igazi végleges formáját! Sokat változtattak a prototípuson, ami a kisebb dolgokat illeti az arcán kis kék foltok vannak a szemei kisebbek és a haját képző csápok sokkal hangsúlyosabbak. Ami a nagy változásokat illeti kapott egy második fegyvert az arca kissé beesett a feje megnyúlt, ill. a mellmérete is jelentősen csökkent, így már nem néz ki úgy mint egy hentai karakter.

Frissítés: Ez a szobrocska 2012 május 30-tól lesz kapható 60-70$ (+20-30$ postaköltség) ellenében, de aki most előrendeli az akár 25 dollárt is foghat az árán. A rengeteg oldal közül az Animeharu és a ThingsFromAnotherWorld a legolcsóbbak közé tartozik.

Az előrendelői árak 2011 október 26-ig (utána változni fog):

Kommentálj
Similar articles
0 6453

0 1850

9 komment ide
  1. Nem haragszom szegény Kotobukiya-ra. Az aki csak manga karaktereket készít, annak elég nehéz ebből változtatnia egy másik stílusba….de azért tény, hogy hatalmas didkói vannak a réginek.

  2. Ez már így sokkal természetesebb mármint a ( CC -> cc ) Csak még a fejét légyszí gondoljuk át még egyszer! :-/

  3. még mindig hülye feje van.

    más téma:
    A nyereményjátéknak mikor lesz az eredményhirdetése ?

  4. Dicséretes, hogy a mellméretből egy kicsit lejjebb vettek, de a feje még mindig bűnronda. Ezt az apróságot leszámítva szép munka.

  5. Nekem is egyedül a fejével van bajom még túl gyerekes, de ettől függetlenül imádom Liarát *,*