Home Egyéb Mass Effect: Megtorlás (Retribution) Előrendelhető

A Mass Effect könyv sorozat legújabb hazánkban megjelenő részére már leadhatók az előrendelések a boltunkban!!!

Ismertető a könyvről:

Az emberiség eléri a csillagokat és csatlakozik a idegen fajok alkotta galaktikus közösséghez,végül az ismert űr legszélén összeütközésbe kerül a kaszásokkal, az önálló tudattal rendelkező csillaghajók rejtélyes csoportjával, akik a Világegyetem szerves élőlényeire vadásznak. A Cerberus vezetője az egyetlen, aki tisztában van a Kaszások igazi céljával; az emberiség túlélése érdekében belevág egy reménytelennek tűnő tervbe: tanulmányozni szándékozik egy fertőzött embert. A kiválasztott célszemély Paul Grayson lesz, csakhogy őt egy titkos létesítményben tartják fogva, ráadásul a Kaszások technológiája lassan felőrli személyiségét.

Kommentálj
Similar articles
0 6456

0 1850

6 komment ide
 1. Üdv!

  Nem tudom hova írjak ez ügyben, ezért ide fogok.
  Előrendeltem a könyvet csak ugye a vásárlás végén hibát írt ki, ezért többször is próbálkoztam. Csak utólag vettem észre, hogy a rendelés bekerült a számlámra egész pontosan 7 szer!!
  A kérésem az lenne, hogy ugye ebből nem lesz probléma? mivel én csak 1 példányt szeretnék nem 7 db ot

 2. hello,

  nekem is lenne egy kis problémám: beteszem a könyvet a kosárba aztán kitöltök mindent és küldeném a megrendelést és továbbít egy másik lapra de 404-es hibát ír ki.
  Mit lehet ilyenkor tenni ?

  • nekem is azt írta ki a végén de attól még beküldte a megrendelést. Pont az a problémám hogy azt hittem hogy nem küldte be ezért próbálkoztam többször. És csak utólag vettem észre hogy beküldte a megrendelést minden egyes próbálkozás után és ezért rendeltem meg 7 szer XDD
   Ha rámész a Bolt – ra és azon belül a számlád ra akkor megtudod nézni hogy elküldte e a megrendelést.

 3. Üdv

  Kijavítottam a rendeléseket :). Sajnos ez az E-Commerce csodája -.- igyekszünk megoldani ezt a 404 es hibát