Home Egyéb A teljes Mass Effect 3 ALPHA demó képek

FIGYELEM ERŐS SPOILER VESZÉLY!!!

A Mass Effect 3 béta demójáról készült képek felkerültek az internetre, amiket lentebb tudtok megnézni továbbá a Mass Effect 3 játszható játékmódjai is napvilágot láttak.

A videókból kiderül, hogy három különböző játékmód lesz. Az “Action mode” a “Story mode” és az “RPG mode”.

Action mode: Nagyobb hangsúlyt fektet az ellenfelek likvidálására és csökken a történet vezetés fontossága. A párbeszédekben a válaszok automatikusak a nehéz harcok pedig nagyon gyakoriak. Ennek az üzemmódnak az a lényege, hogy minden mozgó pixelt likvidáljunk.

Story mode: Nagyobb hangsúlyt fektetett a történetre, és keveset a harcokra. A párbeszédeknél a válasz lehetőségeket ki lehet választani és a nehéz harcok mennyisége minimális. (Nekem már most ez a kedvenc játékmódom.)

RPG mode: Annak a játékosnak való aki nem csak szereti felfedezni a történetet, de imádja a harcot is. A párbeszédekben a válasz lehetőségek megadása csak manuálisan lehet és a nehéz harcok gyakorisága közepes.


Kommentálj
Similar articles
0 6453

0 1850

26 komment ide
 1. Nem hazudtak a készítők amikor azt mondták, hogy könnyre fakasztja az embereket majd ha elkészül.
  Én már annak is örülnék ha január lenne és lehetne tolni a demót PC-n. 😀

 2. Én nem bírtam végignézni az első videót sem, az első egynéhány percben már sírtam komolyan, ezeket nem tudom megnézni előre. Ballisztikus, gigászi, megaSPOLER. Elég volt végignéznem a képeket, de kemény egy pár hónap lesz…

 3. Most igazából nem kéne mengézni, és akkor lenne jó! De így most egy csomó dolog le lesz lőve előre… De nem fogom kibírni, hogy ne nézzem meg!

 4. Ja meg van egy csomó “part x” linkelve, ez így is csak az első pálya, vagy több pályába is belemegy?

  • Igazság szerint nincs direkt végigjátszás videó rögzítve, de próbáltam úgy összeállítani a videókat ahogyan a demó sztorija is halad.

 5. We are Bo… erm, the Reapers.
  You will be assimilated.

  Resistance is futile.

 6. Javítani kéne vlm-t: a rpg mód az akció és sztori módok ötvözetét jelenti (mellék küldik így is úgy is elérhetőek mind kettőben), tehát maximum harc és maximum sztori, mint az eddigi mass effectekben… legalábbis a videókból én ezt fordítottam le, a leírásokból. Egyébként az rpgből ítélve az a logikus amit te írtál.

   • Kár érte, na mind1, az új csengésű, Clint Mansell gyanús dallamokat már lementettem belőle. 😀 Pölö, a Mass Effect theme-t, amit a mester maga remixelt…

 7. Most jobban rászorulok az akaraterőmre mint korábban, hogy ne nézzem meg a videókat, ne spolierezzem le magam… De… ha egy videót meg nézek abból még nem lesz baj ugye? 😀

  • Bajnak nem lesz baj. Fontos kérdésekre nem kapsz választ, csak nagyjából azt kapod, amit már ez E3 2011-en is levetítettek, néhány plusz jelenettel. Ezek a jelenetek a spoiler sklán épphogy közepesnek nyilvánulnak (Shepard tárgyalása, a teljes Cerberus Mech fight, stb…)

 8. naon jó szép minden csak fusson el a gépemen am azt nem értem hol van itt shepard tárgyalása cs mer ami van a vidben ott cs az van h látni akarják mer jelentést kaptak a flottától és majd kitalálják h a reaperek azok úgyh ez nem a tárgyalása volt bocs ha valki ezt spoilernek veszi annak bocs

  • SPOILER!
   SPOILER!
   SPOILER!
   SPOILER!
   Szerintem a tárgyalás csak álca, hogy ne kavarjanak hisztériát azzal az emberek körében, hogy elismerik a Reaperek létezését. Kár, hogy ilyen későn kezdtek hinni Shepardnek… 🙁

 9. ja cs azt nyilatkozták a bioweresek h shepard tárgyalásával indul a játék hát most nem úgy tűnik

 10. Egy szóval nem mondták, hogy nem is lesz. Az hogy itt nem volt, még nem jelent semmit. Ez egy BETA. Annyit és úgy módosítanak rajta, amennyit akarnak.

 11. Na srácok sztem ez a legjobb jelenleg a youtubeon aki gondolja mentse le. Ez az összes eddigi video 2×20 percben.

 12. Nagyon hangoztatják, hogy elfogjuk magunkat sírni a ME3-n. A kisgyerekes részeken majdnem sikerült magam elsírnom (ha tovább tartott volna mondjuk 2 perccel akkor biztos.) Ha a folytatás ilyen, vagy ennél még “durvábban emocionálisabb” lesz akkor már most biztos, hogy a kemény ME fanok, de szerintem bárki aki játszik vele el fogja bőgni magát. Már csak pár hónap….