Home Egyéb Apokalipszis a Bioware székházban!! Kiszivárgott a Mass Effect 3 története

A kotaku forrásai szerint most a Bioware és az EA legkisebb problémája az, hogy kikerült a Pre-Alpha Demo múlthét hétvégén. Történt ugyanis, hogy valaki MEGFÚJTA a teljes történet vázlatát és fölrakta a Netre. Szóval a teljes story vázlata valahol kint kering a világhálón. 

Bioware hivatalos közleményében említi, hogy az a változat, ami kikerült az már régen nem aktuális és nem tükrözi az eredeti történetet és megkér mindenkit, hogy ha találkoznak vele, akkor ne olvassák, el inkább várják meg a március-t mikor is Shepard Parancsnok teljesen összeáll az utolsó nagy küzdelemre!!!

Miután a közlemény elhangzott a Bioware levelet küldött annak az oldalnak ahol ezek az információk kikerültek. Később a  Thread eltűnt a fórumról.

Szerkesztőségünknek sikerült rálelni erre az együttesre, de egyszeri beleolvasás után (hogy igazi e) fogtuk és töröltük. Ezúton is jelzem, hogy ide soha a büdös életbe nem kerül ki az ilyen mértékű spoiler távol áll az oldalunk. TOVÁBBÁ azok, akik belinkelik vagy elkezdenek Spoilerezni hozzászólásban arra az oldalunk teljes szigora sújt le!!!

Husk legyen a szivárogtatókból!!

 

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

13 komment ide
 1. Ez már aztán végképp felháborító. És köszönet érte, hogy nem került ki az oldalra. Számomra már a videók is túl sok spoilert nyújtanak.

 2. Szép a kép! 😀 Amúgy teljesen támogatom, hogy ne kerüljön ki ide a történet vázlata. Gyomorforgatóan nagy spoiler ez. Meg azt játszva éri megtapasztalni.

 3. Felháborító bizony… Nem fogok egy sort se olvasni belőle ha elém kerül az biztos!

 4. Engem őszintén, nem zavar a spoiler, ha elém kerül, lehet előkapok 1 üveg whiskyt, ledöntöm, aztán utána el olvasom hogy másnapra semmire se emlékezzek. Játékban jobb átélni a sztorit úgy is 😀

 5. Utálom az ilyen embereket… Mi jó van nekik ebben? Ettől lesznek boldogok? Egészségükre… De én se olvasnám el jó igaz várom meg minden, de azért ez már sok.

 6. De most őszintén minden mindenki csakúgy besétál a Bioware/EA székházba és a tervekkel/játékokkal a hóna alatt kisétál? Vagy ennyire nem fizetik meg az alkalmazottak titoktartássást.

 7. Na azért az én Spoileréhségemnek is vannak határai…

  Megvallom őszintén (készíthetitek a köveket, gránátokat, változatos biotikus kegyetlenségeket), hogy én belenéztem az alfa demóból készült visszajátszásokba, de ez azért már nekem is túl sok…

  (most pedig keresek gyorsan egy fedezéket, mondjuk az egyik megsemmisíthetetlen bútor mögött 😉 )

 8. Azért a spoilerből is megárt a sok! 😉
  El tudom képzelni, hogy valamelyik bosszúálló takarítós néni kicsempészte a parókája alatt az egész sztorit. XD
  na jó. Komolyra fordítva a szót tényleg vannak ilyen tapló “munkatársak” akik nem igazán gondolnak bele abba, hogy mennyi munka van -e mögött és ez a rajongóknak is mennyit árt. 🙁
  Tényleg ne tegyétek ki.

 9. Na és ha kikerül akárhova is? Aki nem akarja, úgysem olvassa el. De azért értékelem, hogy nem teszitek ki. Ha már nagyon nem bírok magammal, inkább elolvasom a könyveket.

  • Utánanéztem..már meg sem lehet sehol a cuccot találni szerencsére! Remélem nem lesz belőle probléma. Kezdem sajnálni szegény BW-t :