Home Egyéb Star Wars: The Old Republic zárt béta

Sziasztok! Ez a hír ugyan nem mindannyiunk kedvenc játékához a Mass Effect-hez kapcsolódik, de a BioWare-hez annál inkább! Néhány nappal ezelőtt küldte szét a BioWare a Star Wars: The Old Republic bétára kiválasztott embereknek a teszteléshez szükséges kulcsokat, a mai napon pedig már el is lehet kezdeni a kliens letöltését a BioWare szervereiről. Ezen a hétvégén (November 25-28) azoknak akik jelentkeztek és kaptak béta-kulcsot lehetőségük van betekintést nyerni a BioWare új üdvöskéjének világába és kipróbálni a csodát, amit annyira reklámoznak és sztárolnak. Jómagam is – amennyire időm engedi – részt veszek ebben a tesztelésben, ezekben a percekben töltődik le a játék szervereiről a kliens a gépemre. Kíváncsian várom, hogy vajon sikerül-e az általuk generált várakozásokat és elvárásokat kielégíteniük.

Azoknak akik esetleg nem ismernék a játékot (bár ennek nagyon kicsi esélye van) és azoknak akik még nem látták, íme egy ízelítő Gameplay videó:


Hamarosan saját tesztel érkezünk 🙂

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

10 komment ide
 1. Én is kaptam bétakulcsot a napokban, pedig nem is jelentkeztem rá.
  Engem nem nagyon érdekel ez a játék, ezért ha igény van rá, elküldöm valakinek, aki hasznát veszi.

 2. Én is kaptam. Kétlem, hogy valaha is előfizetnék rá, de azért a béta mindenképp megér.

 3. Én is! Csak nekem a letöltés után nem tudja befejezni a telepítést. Eddig kétszer próbáltam, és mindkétszer elakadt. Nem tom mi a baja.

 4. Én fél éve regisztráltam fel a bétához az oldalukra, végigcsináltam a gépellenőrzés procedúrát, aktívan fórumoztam, és nem kaptam béta kulcsot :(… nagyon sajnálom, mert érdekel nagyon a játék! Ha esetleg valaki nem kívánja használatba venni a sajátját, annak rettentő hálás lennék, ha megosztaná velem! Országomat egy bétakulcsért!
  (rosszmájuak figyelmébe ajánlanám, hogy nem kunyerálás céljából írtam ezt a hozzászólást, a lehetőség azonban adott)

  • És lőn világosság, e szent pillanatban kaptam egy e-mailt, hogy én is helyet kaptam a béta tesztben, viszont segítséget szeretnék kérni, ugyanis letöltöttem már és installáltam a játékot (meglehetősen gyorsan ment, valami gyanús XD) de kódot se mailban nem kaptam, se az oldalon nincs róla egy szó se! Kérem aki tudja mit kell tenni, segítsen!

 5. Egyszerű biztonsági kód nem kell mert én sem kaptam annyi az egész, hogy regisztrálsz a swtor.com oldalon és azt a regisztrációt írod be de figyelem!!! Angliát válaszd mint országodat