Home Egyéb Mass Effect 3 előrendelői extrák és új screenshotok

Nemrég megjelent egy trailer videó, amelyben az előrendelt ME 3 mellé járó bónusz cuccokra vethetünk egy pillantást akció közben. Az előrendelés mellé kaphatunk:

N7 nehézpáncél, szupererős pajzsokkal

N7 Valkyrie rohampuska, nagykaliberű lőszerrekkel

M55 Argus rohampuska, ultragyors tüzelési sebességgel

AT12 Raider sörétes puska, brutális erővel

Azt még nem tudni, Magyarországon melyik bolttól melyik előrendelési tárgyat kapjuk ajándékba, reméljük hamarosan erre is fény derül. Addig is a szavak helyett beszéljenek a képek, íme a videó:

Valamint kaptunk pár új screenshotot is a játékból. Az új képeken először tűnik fel Tali, aki ismét csapattársunk lesz, valamint egy furcsa idegen lényt is láthatunk – netán egy yahg lenne? Ezen felül láthatjuk Shepard parancsnokot is vadiúj páncéljában és puskáival pózolni, a visszatérők között pedig ismét köszönthetjük Liarát és Garrust.

Egy kis további bővítés (update2):

Egy fontos dologra lehet figyelmes az ember, mikor nézegeti az M55 Argust bemutató részt. Az egyik jelenetben Shepard éppen egy repülő lényt alázott le, ami tiltakozásul alábukott, alig lehetett látni belőle valamit (alig pár tized másodpercre). Azt a jelenetet sikerült úgy megállítani, hogy egy kicsit jobban szemügyre lehessen venni:

Harvester husk

Amit a zavaros képen látni lehet, egy karcsú nyakú élőlény szárnyakkal, 4db ízelt lábbal… mint a Betakarító (Harvester) a ME2-ben (a lény, amivel nem küzdöttél meg, de állandóan Klixeneket rakosgatott eléd). A háttérben, a bal felső sarokban, egy sokkal nyilvánvalóbb bizonyítékát lehet látni a Betakarító húsbábnak.

Harvester husk2

Az előbbi titokzatos lény eltűnt, hiszen senki nem bírja sokáig Sheparddel szemben, viszont a Bal felső sarokban egy újabb jelent meg az előbbi képen már látott közelében. Lesz itt pár érdekes dolog…

Kommentálj
Similar articles
0 6453

0 1850

15 komment ide
 1. Én is remélem, mert ahogy néztem, a GameStop-tól nem lehet rendelni kicsi hazánkba, és azt írták, hogy csak náluk lesz az N7 Armor.

 2. Azt esetleg nem tudjátok, hogy aki (mint én :)) már tavaly nyáron előrendelte a CE verziót a CD Galaxisnál, nem kapja-e meg automatikusan a bónuszokat, mivel frissül a CE?
  Előre is köszi!

 3. az N7 Defender páncélt, és a Valkyrie rohampuskát csak a Gamestop előrendelők kapják. az AT12 Raider sörétest pedig az Origin-es előrendelők. Az M55 Argus-t minden előrendelő megkapja. Szóval a CD Galaxisosok is, elvileg.

 4. Amúgy szerintem az a lény inkább egy erősen feltuningolt turián.Legalábbis a fejformából annak tűnik

  • A hivatalos fórumon is volt téma, amikor még csak a VGA11-es videóban láttuk ezt a lényt, és a hivatalos válasz szerint turian-elcor hibrid. Szóval még brutálabb 😀

 5. ez egy szar lesz azért nem veszem meg sem mert nics magyar felirat és nics felesleges pénzem

 6. Remélem, azért megkapjuk a páncélzatot és a maradék fegyvereket DLC formájában!

 7. “Március 6-án jelenik meg a Mass Effect 3 PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Az előrendelőknek bónuszként M55 Argus Assault Rifle jár. Az egyéb bónuszokat tartalmazó gyűjtői kiadás előrendelői automatikusan megkapják ezt a fegyvert is.”

  By: ipon.hu

  Szerintem a CE-sek mindet meg kapják.
  Valamint remélem jut még CE nekem is mert én csak tegnap rendeltem meg és ugye korlátolt mennyiség érkezik :S

 8. Sziasztok!
  Ha valaki tud esetleg külföldről GameStop-os pre-ordert, szóljon légyszi, vagy rendeljen 2db-ot 🙂
  A szállítási költségbe beszállnék!

 9. Hali!
  Érdeklődtem a CD Galaxisnál és azt mondták, hogy náluk is lesz bónusz cucc, amit a héten hoznak napvilágra!