Home Egyéb Mass Effect 3 Kingdoms of Amalur: Reckoning bónuszok

A szintén nemsokára az EA gondozásában megjelenő Kingdoms of Amalur: Reckoning játékkal kapcsolatos bónuszokat mutatjuk be mai cikkünkben.

Az első ilyen felszerelési tárgy egy páncél és a Reckoner Knight Armor névre hallgat, megszerzéséhez játszanunk kell a január 17-én megjelentő Kingdoms of Amalur demóval, cserébe feloldhatjuk ezt a bónusz tárgyat a Mass Effect 3 demóban.

A következő cucc a Chakram Launcher fegyver, amihez szintén játszanunk kell a Kingdoms of Amalur demóval.

Az utolsó bónusz pedig a Kingdoms of Amalurhoz való, egész pontosan egy omniblade tőrről van szó. Megszerzéséhez játszanunk kell a Mass Effect 3 szintén megjelenés előtt álló demójával.

És a január 17-es Kingdoms of Amalur demóból talán az ME 3 demó megjelenési idejére is következtethetünk…

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

8 komment ide
 1. Csak a Kingdoms of Amalur demóval kell játszani?

  Hú, de bivalyerős keresztmarketing…

  (lassan már nem fogok tudni választani a sok fegyver és kiegészítő között)

 2. remélem nem csak a demóban lesznek ezek a cuccok hanem a teljes játékban is (ME3)

 3. Én úgy tudom nem a demóban lesz a páncél, hanem majd a teljes játékban. Bár lehet a demóhoz is hozzáadja.

  Amikor először megláttam a páncélt azt hittem Dredd bíró az 😀 Bár igaz nagyon kicsi a hasonlóság.

 4. hát amenyi videot láttam ebből a Kingdoms of Amalur: Reckoning játékból jó nagy szar lessz. inkább harmat gyenge WoW utánzat lesz. amugy meg utálom az ilyen varázsolgatos játékokat.

 5. Ha jól értelmezem akkor ez egy MMORPG lesz? Ha igen, akkor az EA szerintem az SWTOR-al pont elvágta a Kingdoms of Amalur: Reckoning összes lehetőségét, és nagy rá az esély, hogy egy fél éven belül freemium game lesz. SWTOR azért jó, mert MMO, Star Wars és BioWare, és ez a 3 együtt nagyot üt, de a Kingdoms of Amalur nekem csak egy fantasy MMOnak tűnik a sok közül, amit szerintem az emberek már unnak, egyedül a WoW-ra tudom azt mondani, hogy tényleg sok profitot termel ebben a kategóriában, havídíjas formában. Gratulálok EA!

 6. szerintem nagyon drága a játék és nem éri meg mer nem lesz magyar felirat nem akarok senkit bántani de ez a véleményem