Home Egyéb Mass Effect 3 – E.D.I mint társ és egy titokzatos idegen?

Nemrégiben újabb szivárogtatás történt a Mass Effect 3-ról (újra az oroszok? hmmm spájz csekk) történt ugyanis, hogy az Art book 2 oldala napvilágot látott. Az egyik oldala leírással és képpel, a második oldal pedig csak a képet tartalmaz.  Az első képen éppen egy “megerősítő”  szövegel, hogy E.D.I kapni fog egy jól kinéző króm robot testet. Arról nincs információnk, hogy milyen szerepe lesz a játékban. Lehet, hogy választható csapattárs, vagy csak egy mellék küldetés erejéig kap egy testet vagy csak egy asszisztens lesz mint Kelly. (Önnek nincs új üzenete)

A második képen egy misztikus de ismerős szempárral ellátott lény található mely valószínű egy életben maradt Collector aki az állomás pusztulása után öntudatra ébredhetett vagy esetleg az utolsó elő Protián-ra bukkanhatunk személyében. Róla sincs sok információ szóval jöhet a spekulálás!!

Egy közérdekű hír: A Mass Effect Deception könyv történetének kiszivárgásról. Nem tudjuk mennyire igaz de hivatalos hazai forrásokból értesültünk arról, hogy közzétettek egy ötven oldalas olvasmányt mely a könyvből származik. Ez nem szivárgás, hanem egyfajta betekintés a könyvbe illetve annak történetébe. Továbbá a Deception már előrendelhető a Webshoppunkban!

Megjelenési idő: Február eleje

Szerkesztői megjegyzés:
Kelly:

Kommentálj
Similar articles
0 6456

0 1850

25 komment ide
 1. SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  http://igogaming.files.wordpress.com/2012/01/hnvio.jpg?w=700&h=
  Olvassátok el a kép alján lévő szöveget, és megtudjátok a második csapattársnak a szerepét, és hovatartozását.

 2. Na ez volt az amit tegnap láttam annál a rövid ideig felrakott hírnél és nem szerettem volna még véletlenül se megtudni előre. Ilyen spoilerek után nem lesz meglepetés a játékban. Komolyan mondom az Artbookot se fogom végiglapozni az első végigjátszás előtt, ha ilyen dolgokat lőnek le benne… De ezek a nagy játékos oldalak is milyen kedvesek hogy kirakják ezeket. Semmi jóérzés!

  Deception-ről meg amennyit a BW fórumán olvastam, az jön le hgoy kalap sz*r. Már nem is Karpyshyn írta hanem valami Dientz nevű fazon, aki mint mondják, egyáltalán nincs tisztában a karakterekkel, a Lore-ral (mondjatok erre egy jó magyar szót :-D), meg úgy a konzisztens történetírással sem. Szóval nem polcra kerülős úgy látszik. De majd írjon már valaki a fórumra aki olvasta, és máshogy gondolja.

  Illetve kérdés: miért nem Drew Karpyshyn arta ezt is?

 3. Star Warssal foglalkozott azért nem DK írta.

  Amúgy ezt a spoilert nagyon nem akartam tudni..: bár azért ezt a protián fordulatot sejtettem az első rész óta.

 4. Szerintem egy Ilos-hoz hassonló bolygon találnak rá és csapatsá lesz. Mert ez ME1-ben az monta Vigil hogy több olyan bolygó van ahol sztázisban élnek/tek a Protiánok.

 5. Illetve remélem hogy EDI valami emberi vagy ahoz nagyon hasonló kinézetet kap hogy beolvadjon a környezetbe!

  • A neve feletti kép eléggé CGI-nek tűnik, szerintem az lesz a végleges. Egyébként szerintem ennek leginkább Joker fog örülni 😀 Nekem elég lett volna ha simán visszatér a hajó “lelkeként”

 6. Tehát Tricia Helfer egy gépet fog játszani (ha persze ő marad EDI hangja). Mintha már láttam volna ezt egyszer 😀
  imdb.com/character/ch0008086/

 7. Én mindjárt felrobbanok!!!

  IMP Van képed leadni az én híremet?

  Most csak ennyit írok le, de legszívesebben lerúgnám a monitort az asztalról ……………….

 8. Más oldalon több látszik a második “idegen”lényből, és szöveg is van hozzá, miszerint egy Protián túlélőről van szó, aki 50 ezer évig sztázisban volt!

 9. Hát ezt tényleg el lehetett volna látni egy SPOILER!!! felirattal :/ Azért csak jobban esik, mikor a játék közben találok rá egy ilyen dologra, mintsem egy cikk keretében…

 10. Egyetértek az előző hozzászólással. Bár nekem nem nyújt semmi új hírt, de az első hozzászólásban már linkeltem ezt + még odatettem a spoiler feliratot is. -.-‘

 11. Hja, egy spoiler felirat 72-e betűmérettel nem ártott volna. A tegnapi Mukridzsin-féle hírnél volt, de ott megtévesztett a “kaszás” kiírás. Azt hittem az ellenségtípusokról vannak képek. Jól meg is szívattam magam…

 12. Miután itt mindenki nekem esett… a Protián esetemben nem én spoilereztem el köszönjétek Barnez-nek. Mert én is a linkelt képéből tudtam meg azt, hogy tényleg azt szóval ez nem az én hibám az EDI karaktere meg már éppen időszerű, hogy kapjunk róla infót.

  Semmi konkrét információt nem spoilereztünk el róluk pld: Hogyan lett E.D.I nek droid teste… mi csak arról írtunk, hogy van.

  Ez egy nagyon minimális SPOILER az esetleges történetükhöz képest… a Protián-t meg csak tippeltük bár látom azt is Vranyek elspoilerezte. A második kép a protiánról a szöveggel együtt az itt van a gépemen de ha nagyon le akartam lőni a karaktert akkor kirakom a barnez által spoilerezett képet de azt jobbnak láttam nem kirakni mivel lelövi a karktert.

  Helyette megtettétek ti.

 13. Nincs baj, úgyis látta volna az emberek 95%-a anélkül is, hogy ide ki lett volna rakva 🙂

  • Ha az artbookra gondolsz, akkor el kell keserítselek, sose lesz magyar nyelvű kiadása. Mint ahogy a játéknak se. Legalábbis hivatalos nem.

    • Ja, ok.

     Amúgy nem szeretek más véleményére alapozni, de most az egyszer, ha ennyien mondják, hogy nem érdemes, akkor valóban nem érdemes az a könyv.

 14. A Mass Effect Deception Magyarul fog megjelenni az Amerikai kiadás után!

  Továbbá örömmel jelenthetem be azt, hogy hamarosan előrendelhető:
  Halo – Az áradat (The flood) című könyv
  Gears Of Wars könyv sorozat első része az Aspho mezői címen.

  Továbbá információnk van még egy EA játéknak a könyvéről amiről még nem beszélhetek de érdemes lesz figyelni a shoppot.

 15. Oh… na most ez hogy? a protiánok nem olyan csápszakállú magas lények mint Ilos-on a szobrok??

 16. valószinűleg lesz rá magyarázat. Épp most viszem az ME1t, és a protián látomás a jeladótól, és a kódtörőtől, teljesen más 😐 és mintha több faj is lenne benne. Olyan mintha az egyik átalakulna szervesből organikusba.

 17. fura hogy az elözö rész beli ellenség soraiból csatlakozik a csapathoz egy figura pl. Légió a gethektől.