Home Egyéb Mass Effect 3 – Voice Casting Trailer

 

 

Elérkezett az idő, hogy megmutassák nekünk kik vannak a karakterek mögött. Számos ismerős arc vagyis hang fog visszaköszönni a hangszórókból, mint például az öreg Martin Sheen (Illusive Man), Seth Green(Joker),Tricha Hefler (E.D.I) Keith David (Admiral Anderson) és a sokak által a legjobb átéléssel szereplő színésznő Jennifer Hale (Female Shepard)

Továbbá új arcok is feltűnnek  mint Fredie Prinze Jr (James Vega), Ali Hillis (Dr. Liara T’soni) és most megállok egy kicsit ugyanis új karakter kerül bemutatásra Diana Allers aki az egyik új társunk lesz a játékban és a hangját Jessica Chobot adja hozzá.

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

23 komment ide
 1. Bandess, egyet értek.. Lehet hogy hülye kocka vagyok de komolyan ha erről a játékról van szó összeszorul a gyomrom és egyszerűen alig várom hogy vége kijöjjön .D

 2. Bár ennek az új csapattársnak eléggé érdekes feje van, de meglátjuk hogy “élőben” milyen lesz!

 3. Hmm. 9-e az péntek. Szerintem a következő hét első 3 napját kiveszem szabadságnak. Hogy is tudnék dolgozni, ha otthon vár a ME3?

  Egyébként tudja valaki, hogy ki az az új csaj, aki elvileg csapattárs?

  Ja és végre pár képkocka a női Shepard-ről. Éljen!

 4. i want this game… i want… I WANT. Létezik h ilyen jó lesz? Képes volt a bioware minden egyes részére odafigyelni és tényleg egy tökéletes befejezést kapunk? Hát nagyon remélem… a videók, a hírek és főleg az előző két játék után én bizakodom!

  • Nagyon remélem! Bár nem hiszem, hogy a Bionál elkövetik azt a hibát amit az EPIC. A GoW 2-t olyan jól megcsinálták, hogy a 3 rész nem igazán tudta megugrani…

   • Az ME2 egy nagyon jó előfutár volt a harmadik résznek. Casey Hudson is azt mondta, hogy egy amolyan híd ami felvezeti az epic harmadik részt.

 5. barnez: Ezért is csodálkozom,hogy itt a videóban nincs benne pl Miranda Lawson (Yvonne Strahovski) .. mert én úgy tudtam/tudom,hogy Ő is benne lesz a játékban.
  És nagyon remélem,hogy velünk lesz,vagyis hogy kiválaszthatjuk őt is csapattársnak..mert Ő az egyik kedvencem a játékban.:)))

 6. Miranda: Benne lesz, nagy szerepet is fog benne játszani, ennyi van elárulva, szal neaggódj. Valszín két voicecastos video lesz 🙂

 7. adamross: Nagyon szépen köszönöm!!!:DD Remélem nem fog elárulni minket a Cerberus miatt.. habár én a végén őt vittem magammal,és akkor bemutatott az Illusive man-nek.:DD

 8. nagyon jók a szinkron hangok… egyedül a male shepard hangját tartom helyenként túl érzéketlennek de a többi epic…

 9. Komolyan mondom, ennyire még semmilyen játékot nem vártam! Ömlesztik az anyagot, én meg lassan agyvérzés kapok, mert már darálnám a kaszásokat 😀
  A második könyv végénél járok, utána elolvasom a harmadikat és remélem pikk-pakk itt lesz az a március 9 :DDD

 10. Két hét a demo-ig, 38 a játékig. Én tuti leszedem a demot is. Meg még van 1-2 dlc a kettőből, amit csak az egyik karakteremmel vittem végig, azokat még meg kellene csinálnom!
  Úgy érzem magam, mint Cartman a South Parkban, mikor várta a Wii megjelenését. Legszívesebben én is lefagyasztanám magam 1 hónapra, és akkor nem kellene sokat várni!

 11. fasza!!! 4 nappal a születésnapom után jelenik meg jó kis ajándék lessz

 12. komolyan az illusive man voice castor-ja olyan sugárzást add mintha szószerint ö lenne az Illusive man 😀

  • Garrus tesó benne lesz a harmadik részben is, csapattag lesz, és Brandon Keener lesz a szinkronhangja, tehát marad az alapfelállás. 🙂

  • inkább nagyon hasonlit a szinkronizojára Martin Sheenre csak fiatalabb kivitelbe