Home Egyéb Februári könyvmegjelenések!!

Üdvözlet minden könyvmolynak most következzék a Februári újdonságaink, amik a Tuan kiadó gondozásában fölkerül a web shopunkba!

Február:
Halo: Áradat (Flood)
Dragon Age – Ellentétek
Mass Effect – Deception
Gears Of Wars könyvsorozat első része.

Továbbá megkérünk mindenkit, hogy olvassa el a web shopunkban a vásárlási információkat!!!!

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

10 komment ide
 1. Nem értem, hogy a Tuan miért adja ki a Deception-t, amikor a Bioware bejelentette, hogy kiad egy javított változatot a könyvből, mivel az eredeti tele van hibákkal. Az mondjuk érdekelne, hogy a Tuan kiadja-e a javított változatot is.

  • Hétvégén kapunk információt arról, hogy melyik változat fog megjelenni. De a többi könyv megjelenése változatlan lesz.

 2. A hibásat tuti nem fogom megvenni, akkor inkább megveszem a javított verziót angolul…

 3. Én is úgy vagyok vele, inkább csúsztassák a kiadását, mint hogy a hibásat kapjuk szerintem, én is inkább várok mint hogy…

 4. Na de tisztelt nagyon okos társaim…
  Nyilván nyomtatási hibákkal van tele, ami talán azért egy fordítás során kiderül nem?! (egy nem túl okos kommentelő :S )

 5. Én majd megnézem mi lesz az általános vélemény a BW fórumán az újraírt verzióról, aztán meglátom megvegyem-e.

 6. Mate nem, nem nyomtatási hibákról van szó hanem LORE azaz történeti, idővonali és egyéb hibákról, leírásokról, ami igen fontos

 7. Az még is hogyan lehet? Olyan csak akkor lehetséges, ha többen írnak egy bizonyos könyvet… Habár, mivel gondolom a játék megjelenése miatt nagyobb profitot vártak így a könyvtől is, elképzelhetőnek tartom a kapkodást 😛 Akkor viszont csesszék meg, mert most kezdem a harmadik kötetet, és remélem legkésőbb március elsején el tudom kezdeni a negyediket is, mert marhára nem lesz kedvem játszani, ha megjelent már a játék 😀

 8. utána is olvastam, elnézéseteket kérem a fellengzős megnyilvánulásért, igazatok volt…
  Talán ez nem történt volna meg, ha nem egy eddig kívülálló ír regényt egy régen kiforrott világban történő sztoriról, amelynek már eléggé kidolgozott a múltja!