Home Egyéb Gyűjtői ME 3 – viszik, mint a cukrot

A BioWare nemrégiben bejelentette, hogy a Mass Effect 3 megjelenése előtt már nem gyártanak újabb gyűjtői kiadásokat. Egyes amerikai boltokban már az összes gyűjtőire leadták az előjegyzést, de még az Amazon.com is kifogyott az X360-as gyűjtői ME 3-akból.

Chris Priestly producer azt nyilatkozta, érdemes volt jóval korábban leadni az előrendelést azoknak, akik a megjelenés napján szeretnék kézhez kapni a játék dobozos verzióját, de mivel ezeknek a száma erősen megcsappant, ezért a későn eszmélőknek már csak a digitális kiadást tudja ajánlani, de újabb dobozos gyűjtőiket már nem tudnának időben forgalomba helyezni, mivel a bónusz tárgyak nem készülnének el időben.

Valószínűleg várható még gyűjtői megjelenés márc. 9. után is.  A mi webshopunkban viszont van még ME 3, szóval tessék lecsapni rá, amíg lehet!

Kommentálj
Similar articles
0 6453

0 1850

6 komment ide
 1. Egy ideig gondolkoztam a gyűjtőin, mert mondhatni nagy fan vagyok, de aztán rájöttem, hogy a rajongásom ellenére nem igazán tudnék mit kezdeni a bónusz cuccokkal, mert jó, megveszem, 1-2 napig tök izgi a könyv, meg a fém doboz, jól megtapogatom, jobbra-balra rakom, de aztán úgysem tudok mit kezdeni vele, viszont az nem is kérdés, hogy kell a játék eredetiben, már csak a multi és coop miatt is, ugyanakkor visszatérve nem valószínű, hogy megéri nekem a sok, ugyan ízléses, és csábító, de igazából felesleges cucc. Így már meg is rendeltem innen a webshopból a sima PC-s kiadást! azt hadd kérdezzem meg, hogy mit jelent a lépcsős kiszállítási díj?

  • Vranyek semmit sem jelent. Próbálkoztunk a különböző szállítási költségek elkülönítésével de mint kiderült, ilyen nem létezik semmilyen ingyenes formában!

   Ezért hívtuk föl mindenki figyelmét, hogy olvassa el a vásárlási információkat!!

   Jövőben ha minden igaz lesz egy olyan árucsoport mely emiatt a fogyatékosság miatt fog drágábbnak tűnni de gyakorlatilag ugyan annyit fog fizetni mint máshol.

   • magyarul akkor 990 forint a szállítás mindenképpen 😛 nem baj, csak kérdezem, hogy hogy számoljak majd 🙂

 2. Üdv!
  Az itt kapható Mass Effect 3 gyűjtőihez lesznek majd bónusz DLC kódok? (M55 Argus Assault Rifle, N7 Warfare Gear: N7 Valkyrie Rifle és N7 Defender Armor)