Home Egyéb Mass Effect mobiljáték és megjelenésnapi DLC

Mai napon ismét két hírt hoztunk néktek, kedves rajongók:

A hivatalos Mass Effect facebook csoport nemrég tett közzé három képet egy iPhone és iPad készülékekre készülő mobiljátékból, ami a Mass Effect: Infiltrator címet viseli. A képekből ítélve a játékban egy Cerberus-ügynök bőrébe bújhatunk. Más mobilplatormokra való megjelenésről egyelőre nincs hír.

 

 

 

 

 

 

 

Másik hírünk pedig, hogy hivatalosan megerősítettek a Mass Effect 3-hoz egy megjelenés napi letölthető tartalmat, ami 10 dolláros (~2200 forint) árért lesz majd elérhető és a From Dust címet viseli majd. A tartalmáról egyelőre még semmit nem tudni, egyes spekulációk szerint új csapattagot és egy új küldetést kapunk majd.

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

6 komment ide
 1. De ez a “day-one dlc” ugye az lesz, ami a gyűjtői változathoz is jár? Mert akkor nem gáz.
  Ha mégse, akkor bek*****ják, már kezdem unni ezeket a lehúzós dlc-ket.

 2. jól nézz ki a game… a csávó meg olyan mint TIM meg Zaeed keveréke sztem beszerzem…

  am a DLCről nekem is az a véleményem ha nem ugyan az mint a CEs basszák meg keményen

 3. dübörög a marketing gépezet ezzel addig nincs is baj amíg jó cuccokat csinálnak ( ME 2 dlc i azok elég jók voltak ) remélem a ME3 dlc többsége is meg fogja ütni a kívánt színvonalat
  ami a mobilos játékot illeti azt nem hiszem hogy kipróbálom mivel nincs iphone om :S

 4. de ha nem megjelenéskor veszem meg az para? mert késöbb nem fog fentlenni a networkon? mert ha csak megjelenéskor lesz megvehetö kurva ingerült leszek

 5. Elmennek a…! Még a telefonos játékon túlteszem magam, mivel nincs iphone-om és nem is lesz, de ez a 10 dolláros dlc…(ami itt 10 euró lesz) Ezért veszem meg a gyűjtőit!? Mert az tuti, hogy ez nem az, amit a gyűjtőihez adnak. És gondolom nem véletlen reklámozzák azt, hogy a megjelenés napján, hogy később se tudjam beszerezni.
  Ez most elszomorított. 🙁 EA, miért nem elégszel meg azzal a “kis” pénzzel, amit a gyűjtőire kuporgattam össze?!

 6. Na jó… kicsit utánanéztem és valószínűleg később is elérhető lesz… de attól még fáj a dolog.