Home Egyéb Mass Effect: Female Shepard trailer

Mint azt tudjátok, a Mass Effect 3 marketingkampányában a női Shepard parancsnok karaktere is aktívan részt vesz. Korábban lehetett szavazni a külsejéről, szerepen fog a gyűjtői kiadás borítóján most meg: megérkezett a saját trailere is, amiben nem kisebb személyiségek tűnnek fel, mint Jacob, Miranda és Samara tucatnyi lélegzetellállító jelenet társaságában! Lássátok, hallgassátok és keresgéljétek az állatok!

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

9 komment ide
 1. Nagyon jó a trailer, Én letöltöttem, és már jó párszor meg is néztem.
  Nekem tetszik az új FemShep. Igazán illik a hanghoz. Kivételesen a BW fóumán is egyetértenek ezzel, bár pár vernyogó még akad.

  Egyébként afigyelmesek megpillanthatják Kai Leng-et is. Érdekesen néz ki.

 2. Megrögzött paragon létemre Kai Leng (és persze a főnöke is) golyót fog kapni. És pontosan ezért imádom őket 😀

  Illusive Man zseniális karakter és amit Martin Sheen kihozott belőle még zseniálisabbá tette. Ha csak meglátom a szemétládát máris nyomnám rá a charge-ot, megkínálnám a shotival és utána addig szorítanám a nyakát… lényeg hogy nagy pillanat lesz és már lassan 2 éve érlelődik az indulat.

 3. két kérdés:
  1. akkor most Jacob és Miranda nem maradt hűséges a Cerberus-hoz hanem Shepard mellé álltak???
  2.Ebben a részben 2 aszári csapat társunk is lesz?XD csak mert tudtommal Liara is lesz és ahogy látom Samara is…

  • 1. Mindegyik volt csapattársaddal (első és második részből egyaránt) találkozni fogsz legalább egy küldi erejéig, nem biztos hogy velünk lesznek, mint csapattárs. Amúgy meg ME2 végén ott van a jelenet, mikor kinyomják a Rejtőző fickó hívását.
   2. Ismét az, hogy mindenkivel találkozni fogsz, legalább egy küldi erejéig.

 4. És akkor nem olyan lesz,hogy én választom ki azt aki mellettem legyen végig??..Bakker de az úgy sokkal jobb lett volna….mert így sok mindenkinek a kedvence lehet benne se lesz,csak úgy egy-egy küldi erejéig,ami mondjuk ki nem valami jó…

  • Valószínűleg úgy lesz mint a Shadow Borker DLC-ben. A küldetés erejéig csatlakozik csapattársként, de utána kiszáll.

  • Nem azt mondtam, hogy mindenkivel ez lesz.
   A lényeg, hogy mindenki a csapattársad lesz igazából, valaki “örökre”, egész játék idejére, valaki meg csak egy küldi erejéig, a Shadow Broker-es DLC tökéletes példa erre.