Home Egyéb Mass Effect 3 – Hogyan fognak működni a DLC-k?

Több alkalommal is megkerestetek minket, hogy milyen lesz az Origin rendszerrel való DLC használat.

A nemrégen jött frissítésben számos újítás olvasható köztük van a Felhő rendszertámogatás a Mass Effect 3-hoz. Továbbá egy érdekes dolog is olvasható:

“Játékbővítmények (DLC-K) vásárolhatók és telepíthetők közvetlenül Originen keresztül”

Az origin átveszi a második részben megismert DLC letöltési formát és most már a Bioware pontokat az Orgin-en hálózatán kell majd aktiválni? Kiderül a Játék megjelenése után.

Továbbá mindenkit tájékoztatunk, hogy 2012.03.04-én (20:35) a PC és Xbox 360-as gyűjtőik kifogytak! Akik előrendelték nálunk azoknak Köszönjük továbbá holnapi napon HIVATALOSAN MEGKERESNEK MINDENKIT A RENDELÉSEKKEL KAPCSOLATBAN!!!

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

6 komment ide
 1. És a már aktivált Bioware pontokkal mi lesz? (Bár szerintem azok is megmaradnak, nem volna túl bölcs lépés az EA részéről)

 2. Sziasztok! Lehet tudni valamit arról, hogy a magyar xbox live-ról is elérhetők leszenek-e a DLC-k? Mert nem akarnám azt ami a 2. rész körül is még mindig megy 🙁

  • se telefonon, se emailba se sehogy :O
   ez baj?
   sőt… hol tudom azt megadni, hogy mikor hozza a futárszolgálat a terméket?
   (pl 13-14:00 után)

 3. Sokan hiányolják a honosított változatot, de remélhetőleg ez megoldja a dlc problémákat xbox-on. Ahogy az összes angol nyelvű játék dlc-je elérhető, gondolom a ME 3 dlc-k is elérhetőek lesznek. Ugye a magyar verzióhoz a pc-n is trükközéssel lehetett feltenni a dlc-ket, na ezt xbox nem kezelte. Az én fő problémám, hogy pc-ről váltok box-ra és nem tudom átvinni a mentésemet.
  Nem lenne lehetőség esetleg itt az oldal keretében egy fórum nyitására, ahol összelehetne rakni 1-2 jó csapatot multi-ra. Xbox Live-on összekerültem pár kellemesebb csapattal, és habár elvagyok az angollal, együttműködéssel se volt túl nagy baj, de nem hiszem hogy silver nehézségi fokozatt fölött is ennyi elég.