Home Egyéb Mass Effect 3 – Letölthető tartalom management + extra megjelenésről információk

Mai napon igyekeztem minél többet megtudni arról, hogy hogyan is fog működni a Mass Effect 3 DLC kezelése ugyanis nagy hallgatás övezi ezt a témát. Hogy információhoz jussak megtámadtam az Electronic Arts telefonos ügyfélszolgálatát!

A következő HIVATALOS INFORMÁCIÓKAT KAPTUK:

– A DLC-k letölthetőek a Mass Effect 2-ben megismert Bioware rendszeren keresztül a Bioware Pontokat is ott lehet majd beváltani.
– Az Origin rendszerén keresztül lehetőség lesz megvenni a különböző tartalmakat egyből és nem szükséges hozzá a bioware pont.

Továbbá megjelenés idejéről és mikéntjéről is kaptunk információt!

A megjelenés Március 9 0:00-ól lesz és, hogy a szerverek túlterhelését elkerüljék ezért hullámokban lehet majd letölteni a játékot. Arról viszont nem kaptunk információt, hogy ezek a hullámok országonként vagy egy, aki gyorsabb az már tölti listát fog eredményező letöltési rendszert fogunk viszont látni.

Kommentálj
Similar articles
0 6257

0 1791

1 komment ide
  1. lesz magyarosítás a mass effect 3-hoz mert nagyon jó lenne angolul kicsit bonyolult válaszolni a kérdésekre pedig tudok angolul csak a magyarosítással egyszerűbb lesz valaki írja meg ha kérhetem hogy lesz e előre is köszönöm