Home Egyéb Mass Effect – Animációs Film

Micsoda szép reggelünk van már érezhető, hogy ténylegesen tavasz van.  De most inkább térjünk a tárgyra. Mint azt egy előző cikkünkben lehoztuk a Dragon Age szériának hamarosan megjelenik az első animációs filmje. Ez a film Május 29-én jelenik meg. De nem ezért olvassuk most ezt a cikket.

Az IMDB oldalán a Mass Effect névre való keresésre egy új cím bukkant föl mely a Paragon Lost-ra hallgat.  Kisebb keresés után sikerült bővebb információkhoz jutni. A Mass Effect: Paragon Lost James Vegáról fog szólni és annak a történetéről, hogyan került össze Commander Shepard-el.

A filmet a Funimation stúdió fogja csinálni (Ugyan azok kik a Most megjelenő Dragon Age animációs filmet készítették.) 2D-s kiszerelésben továbbá a Funimation Social Media Menedzsere Justin Rojas elmondása szerint nagyon együttműködnek az EA/Bioware munkatársaival ezen a projekten. A Megjelenés időpontja még nem ismert de egy 2012-es dátumot kaptunk.

Nektek mi a véleményetek? Szerintetek mennyire lesz furcsa a Mass Effect-t világát animációs filmben viszontlátni?

Kommentálj
Similar articles
0 6467

0 1854

11 komment ide
 1. Huh, nem tudom hogy mire számítsak de elég furcsa lesz de szerintem nem a legjobb ötlet… :’D

 2. Nem szeretnék előítéletesnek lenni, de szerintem marha nagy baromság. Még egy módszer amivel az Ea meg akar gazdagodni. (És egyre kezdem azt érezni, hogy a Bw is.)

 3. Igen én it ezt érzem! A filmet nagyon várom! De animációs film egy teljesen filmszerű játékból? Hát nem tudom! Bár én sem szeretnék pálcát törni felette, megvárom míg megjelenik s utána (:

 4. Elnézést az Offért, de azzal sem értek egyet, hogy James Vega-ról szóljón bármi is, hiszen a 3. részben bukkant fel! Inkább Garrus, Ash, Wrex vag egyéb karakterek, akik régebb óta a játékban vannak. Nagyobb sikere lenne, egy idegen faj történetét kísérni Shepardig, mint egy “James Vegáét” szoláriumozott, kigyúrt divatmajom, álompasi feeling…

  • pont azért jó ötlet hogy vegáról csinálnak bármit is (mondjuk az nemtetszik hog uganaz a cég csinálja mint ami a DA-t is nekem nem jön be a manga/anime feeling, mi több, még irritál is ) nem egy jelentős karakter szóval ha nem sikerül nem kavar nagy port… amúgymeg a mozifilmet csinálnák már inkább…

   • Igen, erre céloztam finoman! Nekem sem jön be az anime! A mozifilmet nagyon várom, de egyetértek Veled!

   • Én is a mozifilmet várom már : D Legjobban animált filmnek örülnék, mint pl. Resident Evil: Degeneration.

 5. Az, hogy Vegáról szól, az nem is akkora baj talán, hiszen a karakterét nem igazán használták ki, amit itt megtehetnek, mivel lehet hogy egy érdekes karakter, csak hogy ugye a játékból nem sok minden derült ki róla (mmint a jelleméről). Ez az animációs/anime-s dolog, meghát… Dragon Age-nél szerintem még oké, mivel a fantasy-hoz még passzol is az ilyesfajta stílus, legalább amit eddig előzetesen látni lehetett az nem rossz. Viszont Mass Effect anime szerűen… Az már nem annyira, főleg, hogy bár még nagyon előzetes volt az egész de a fajok kinézete nem tetszett, de ki tudja, lehet hogy majd a sztori ha jó lesz kárpótol.

  • Jogos! Maga a játék is egy film. Én sokszor úgy cikkeztem róla, hogy “Egy lehengerlő filmet nézel, amiben néha lehetőséged nyilik játszani”. Nos ez így nem teljesen igaz, de van benne valami.
   Nehéz eljátszani a gondolattal, hogy az ME mint anime. Sokan azt repesgetik, hogy azt remélik tőle, mint a Star Wars, Clone Warstól. Ha megtalálom az eredeti cikket linkelem.