Home Egyéb Új befejezés a Mass Effect 3-hoz

A bioware bejelentette, hogy a Mass Effect 3 teljesen új befejezést fog kapni a Mass Effect  harmadik része mely minden eddiginél lenyűgözőbb lesz és mindenkitől elnézést kérnek, hogy így jött ki az egész…….

ÁPRILIS BOLONDJAI!!!

Csakis megválaszolják a kérdéseket a végén. Nem változtatnak a játék végén.

Kommentálj
Similar articles
0 6257

0 1791

12 komment ide
 1. Már a cím olvasása közben rájöttem, hogy Április 1.
  Mondjuk ezen a végen magyarázhatnak bármit, ugyan olyan tré marad…

 2. ha a Tömegrelék és a Felegvár megmaradnának, akkor egész tolerálhatóak lennének az endingek… De még úgyis sok a megválaszolatlan kérdés…

 3. A mai nap folyamán semmilyen hírt nem szabad készpénznek venni. Ilyen téren amúgy a Blizzard a legnagyobb mókamester.

 4. Ja, és mégis hogy akarják megválaszolni a játék végén történteket? Mert ha szóban akarnák azt már meg tették volna. És mégis hogy akarják DLC formájában ezt megtenni? Mert igazából egy megmagyarázós DLC csak még több gondot okozni, mint ami van. Ráadásul ugye a hír Ápr. 1-én érkezett, mondjuk azt nem tudom, hogy Bioware ezt tegnap jelentette be vagy korábban, de ha ténylegesen kitartanak az eredeti mellett, akkor elássák magukat rendesen, főleg hogy a rajongók elég sok alternatívával előálltak kezdve a Sulykolás Elmélettel egészen alternatív befejezésekig.

 5. Már egyszer leírtam a fellegvár nem pusztul el ha az irányítást válaszuk, és shepard energiává válik.

 6. Hoppá valaki nem olvasta végig 😀

  A hír egy általunk kreált Április bolondjai tréfa 🙂

  Az viszont tényleg igaz, hogy az új DLC csakis kérdéseket fog megválaszolni

 7. valahol azt írták hogy van egy negyedik befejezéése is.az melyik lenne?mert ha az írányitást válasszuk akkor azt jelenti hogy a rejtőzkődő fickó akaratát teljesitjük.ha elpusztitjuk őket azzal a getheknek is vége.a harmadik pedig…milyen élet az hogy félig ember félig gép?

 8. “Elvileg” 7 befejezése létezik a játéknak. 2-2 a Controll-Synetesis, és 3 befejezése van a Destroynak. De ezt a 7 befejezést úgy kell értelmezni, hogy csak árnyalatnyi különbségek vannak. De szerintem amire te gondolhatsz azaz, amiben Shepard életben marad, ami a Destroy legjobb befejezése.