Home Egyéb Mass Effect 3: Resurgence Pack

Mondták, hogy nagy bejelentés lesz a PAX-on de lehet, hogy ez még nem az… A Bioware bejelentette a Resurgence pakkot. Hogy mit fog tartalmazni a kiegészítő?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gondolom sokan emlékeznek arra hogy nemrég ki szivárgott egy ingame kép amin új karaktereket láthatunk, akik nem emlékeznének rá azok itt felfrissíthetik a memóriájukat. Nos a kép nem volt kamu, és a BW tényleg megerősítette a DLC-t. Ami nem is DLC, hiszen ingyenesen elérhető lesz minden boldog Mass Effect 3 tulajdonosnak.
A csomagban két új fajt, és két új karaktert fogunk kapni. A két új faj a Geth valamint a Batarian lesz, a két új karakter meg a Krogan Battlemaster Vanguard és az Aszári Justicar Adept, ez mind nagyon jól hangzik. De ha ez még nem lenne elég kapunk három új fegyvert és két új pályát. De ami a legfontosabb az az hogy nem csak új külsőt kapott karaktereket kapunk, a képességek terén is lesz újdonság.

 

 

 

 

Az új fegyverek pedig a Geth SMG, Striker Assault rifle és a Kishock Harpoon gun.

 

 

 


A két új pálya meg a Firebase Condor ami a Palaven holdján található és a Firebase Hydra ami eredetileg egy Quarián kolónia volt amit már emberek laknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valamint videót is kaptunk a kiegészítőről.

 

 

 

 

A kiegészítő Április 10-től világszerte elérhető Xbox Live-on és PC-n Valamin az U.S.A-i Playstation 3 tulajoknak, az európai Playstation tulajoknak még egy napot kell várniuk a kiegészítőre.

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

24 komment ide
 1. A DLC nem azért DLC, mert fizetős. Ha csak ez nem egy rejtett szarkazmus volt.

   • Örülök én, de még mennyire 🙂 Zúznék már a Geth Infitlator-ömmel ezerrel. Haverokkal gyűjtjük is a crediteket, hátha sikerül egy-két új cuccra szert tennünk.

  • Mondj már nekem egy olyan mai játékot amihez x hónapra a megjelenés után kiadnak egy olyan letölthető tartalmat ami új fegyvereket add a játékhoz és nagyjából még a játékélményt is megváltoztatja, mindezt ingyen.
   Remélem fogsz ilyet találni.

   • VALVe-t nem ismered? Portal 2, Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, fossák magukból az ingyenes tartalmakat, de amúgy egyet értek, és pont erre gondoltam rejtett szarkazmus alatt, hogy bár elméletben lehetnének ingyenesek is, elég ritka az, hogy egy DLC-t nem fizetősen dobnak ki.

    • Mai játékot mondtam, nem x éveset. Olyan időket élünk amikor 3 pályáért elkérnek x összeget. Szóval nekem ez nagy szó és javulásnak is számít h ingyenesen kiadnak egy viszonylag tartalommal is rendelkező DLC-t, ingyen.

     • Portal 2-ről azért vicc azt mondani hogy egy ókori lelet, nem jött ki annyira rég, és mindegyik játékhoz, megjelenésüktől a mai napig, ingyen jönnek a DLC-k. Ha ma adnák ki se kérnének érte pénzt.
      Abba pedig (mint ahogy már egyszer leírtam), hogy ma már szinte minden DLC-ért pénzt kérnek, nem kötöttem bele, sőt, egyet értettem.

 2. Van egy olyan érzésem, hogy alaphelyzetben fizetős lett volna ez is, csak hát ugye most ki kell engesztelni a rajongókat…
  Mindenesetre én örülök neki, furcsálltam is hogy nincs krogan vanguard 😀

 3. Épp kezdtem megunni a multit, szóval pont jókor jön. 😀 Még jó, hogy nem fizetős.

 4. Ez amúgy hol, hogyan és mikor lesz elérhető? be kell majd ütni valami kódot originbe amit E-mailbe küldenek vagy hogy?

 5. Üdvözlet!

  The Mass Effect 3 Resurgence Pack adds new unlockable content: deadly weapons, new consumables, and powerful characters for each class in multiplayer, including the Asari Justicar, Batarian, Geth, and Krogan Battlemaster.

  A fenti idézet alapján úgy gondolom, hogy ez “benne lesz” a pakkokban, ugyan úgy mint a többi cucc. Tehát véletlenszerűen lehet “húzni”, akár a többi karaktert, felszerelést, fegyvert, stb…

  Remélem, nem lesz igazam..

  V

    • “@masseffect Does the DLC will be available simultaneously worldwide on PC? Thank you in advance for the answer 😉
     Yes, the DLC will be available worldwide at the same time for PC.”

     • Több oldalon is a 11-et olvastam, nem csak PS-re. De jobban aggaszt, hogy még nem látok belőle semmit. Ha valakinek sikerül elindítania, szóljon! 🙂

     • Chris Priestly kiírta BioWare Social-re, hogy problémák vannak a szerverrel, így akinek sikerül leszedni a DLC-t ott is valószínűleg még csak a térképek fognak működni. Dolgoznak az ügyön.

 6. Spector packokból lehet húzni az új cuccokat.

  Azóta egy Geth SMG és a hozzá tartozó Geth engineer boldog tulaja vagyok:)

  Sok szerencsét mindenkinek!
  V.

 7. Nekem jövő héten jön a ME3 gyűjtői változat alig várom a multit,meg kiváltképp.