Home Egyéb Mass Effect 3 Mulitplayer: Operation Exorcist

Mivel a BioWare megváltoztatta az Operationök  gyakoriságát, ezért csak kéthetente lesznek feladataink, de szerencsés, mert erre a hétre is jut egy. A hosszú hétvégére beidőzített Operationre most is akad elég időnk, a start pénteken 6.00 órakor (reggel hat 😛 ) kezdődik és  hétfő reggel 5 óráig fog tartani.

Akkor térjünk is  az “ördögűzés” céljaira. A dolog fantáziadússágáról nem nagyon érdeme beszélni, bár várható volt egy ilyesmi, én mondjuk a cím hallatán Banshee öldöklésre számítottam, aztán mégsem.Csak majdnem.

Az első cél megölni 1.000.000 Phantomot ( a 200.000 Promote után ez már semmiség:P )

A másodlagos cél pedig már kicsit nehezebb, de hardcore gémereknek nem kihívás: egy meccset kell Gold fokozaton végignyomni, bármelyik pályán bármelyik ellenség ellen.( Műhelytitok: ha nem akartok sokat vesződni, én személy szerint a Firebase Ghostot ajánlom Cerberus ellen, de ha nektek más bevált stratégiátok Goldra, írjátok meg egy komment formájában! )

A jutalmaink pedig a következők: Ha sikerül teljesíteni feladatokat, minden játékos megkapja a Victory pakkot, akik pedig beledolgoznak a Challange teljesítésébe, és megcsinálják a Goldot is, azoknak pedig a Victory mellé Commendation Pack is járul.

Izzítsátok a billentyűzeteket és a kontrollereket, és mindenkinek jó játékot a hétvégére!

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

15 komment ide
 1. Na ne… utálom a Phantomokat… De mindegy, azért 1-2-t majd legyilkolok.
  Goldon meg majd itteni srácokkal megyek, ha mehetek majd, randomba goldot nem játszok, az biztos.

  @Pety: Természetesen nem egyedül kell goldot csinálnod, de ha neked úgy is megy, akkor hajrá. 🙂

  • JA csak az zavart meg, hogy az van írva “hardcore gémereknek nem kihívás” és én nem vagyok ilyen, de ha jó a csapat akkor simán lehet teljesíteni GOLD-ban is.
   Én má csak GOLD-ban nyomatom és nem olyan nehéz.

 2. Hát, azért nehezebbre számítottam. 😀
  A Phantomok könnyen meglesznek.
  A gold meg még könnyebb lesz.
  Firebase white, Gethek ellen.
  Két Szalári engineer kimaxolt Decoyal.
  Egy Szalári vagy Kvári Infiltrator, sniper nélkül mert goldon nem ér vele sokat az ember. Az infiltrator kimaxolt Tactical cloakal fogja húzni a Device-okat egyedül.
  Valamint a negyedik karakter bármi lehet, a lényeg hogy összhangban legyen a többi karakterrel.
  Pálya végén a nagy szobában bekampelni, két decoy állandóan legyen kint.
  +200-as fegyverek.
  Wave 11-nél ketten maradnak a kamp helyen, ketten meg mennek az extration pontra, akik az extration pontnál vannak azok ne nagyon lőjenek.
  Az összes enemy a két kamp helyen lévő formára fog rá menni, lehetőleg az egyik egy Salarian engineer legyen.
  30 MP-nél rakéta ki és sprintelés az extration zónához. Voala, Gold multi megvan kb 30 perc alatt full extrationel együtt.
  jó szórakozást! 😉

 3. Nem ide tartozik ,de mivel a chet oldal nem megy ezért it kérdezném hogyan áll a fordítás mert az oldal amin nézegettem megszűnt.

 4. És még mindig PST idő szerint mérik, tehát adjatok 9 órát mindenhez, hogy magyar idő legyen belőle. Tehát péntek 15:00-tól hétfő 14:00-ig.

  • Jól mondod, de a kiírás szerint: 6:00PM PST, Friday April 27th

   Ergó holnap hajnaltól számolják.

 5. Hmmm alapjáraton jó kis challenge lesz ez…
  Bár én inkább asszem a goldot be se vállalom. Silver is nehézséget okoz.

 6. A Gold az tényleg pite feladat a @drakomen féle taktikát betartva. Én annyit módosítanék rajta, hogyha 2 decoy van, akkor nyugodtan mehet az egész csapat az extraction point-hoz, mert nem lehet bebukni még akkor sem, ha magukra húzzák a dolgokat. Valamint egy infi widow-val simán mapelső, szóval jó az ha van a ház tájékán. 😀

  A phantom-ot meg nem goldon kell ölni, hanem bronze vagy silver fokozaton és sima munka lesz az is.

 7. Lehet hogy csak a pofám nagy, de a cerberus nem kihívás. Mondjuk ha olyan szefós románokkal kerülsz egy szobába, akik a mikrofonba üvöltözésben és az újraélesztésért nyavalygásban lelik legnagyobb örömüket, akkor egy szimpla engineer is pontot tehet a meccs végére…

 8. Még is csak jó lesz ez, végre többen lesznek Gold-on, de több lesz az idióta játékos is(tisztelet a kivételnek akinek van ön kritikája) viszont nem értek egyet drakomen hozzászólásával a quarian- mesterlövésszel, tény szívom a fogam a kaszásoknál, én 5000 kreditel húztam el a 2 mérnők el szemben:) azon a pályánál és ellenséggel. Aronkaaa2: tényleg idegesítőek én jártam már úgy, hogy a 2-ik szinten arany érmém volt újra élesztésből, de játszottam úgy románnal, hogy krogan-vanguard karaktere volt csak pislogtam mellette ahogy játszott. Gold-on.

 9. Ha már itt tartunk krogan vanguard esetében mi a legjobb build? Én eddig csak kísérletezgettem vele, de valahogy mindig visszatértem inkább a human-hoz.