Home Egyéb Fel akarják vásárolni az EA-t

Széles e interneten terjedő szóbeszédek szerint a Nexon nevű koreai játékkiadó az Electronic Artsot kívánja bekebelezni. A koreai cégnek rendkívül nagy húzás lenne az EA, mivel a másik kiadó felvásárlásával számos nagy címhez szereznék meg a jogokat.

Az ügyletről nemigen tudni többet, még azt sem, hogy mennyit ajánlott a Nexon az EA-nak – de bizonyára borsos összegről lehet szó. A felvásárlásról sem az EA, sem a Nexon nem volt hajlandó további részleteket közölni illetve az eddigieket megerősíteni vagy cáfolni.

Kommentálj
Similar articles
0 6257

0 1791

8 komment ide
 1. Na ez érdekes lesz… A keleti kultúrával nem nagyon vagyok kibékülve, szóval remélem nem ilyen Anime jellegű játékokat fognak majd csinálni… Az Endwar-t mondjuk a Ubisoft Shanghai csinálta, és jó lett, de na… és így a crysis 3 is bizonytalan lenne… No majd meglátjuk…

  • Csak megjegyzem Japánban csinálják a legtöbb Animét nem koreában. (Nézz utána mielött valami baromságot mondasz/irsz)

   • Hülye azért nem vagyok. Nem mondanám, hogy nem szeretem, ha nem olvastam/hallottam volna róla. Vannak értékes elemi az ottani gondolkodásnak is, de nekem nagyon más ahhoz, hogy tetszen. Ha neked tetszik hát légy boldog tőle.

    • meg ha már itt tartunk, nézd csak meg bandess linkjét… khm… mintha valami ilyesmit mondtam volna… dehát ez nem japán!! Húú hogy is lehet ez??

 2. Hát, ha az EA még lejjebb akar süllyedni onnan, ahol most van, akkor ezt nyomban elfogadja.

  • Szerintem meg pont az ellenkezője…Combat Armsoztam régen, és az nagyon cool kis dolog volt.