Home Egyéb Újdonság a social.bioware.com-on: Multiplayer Manifest

A Mass Effect 3 multija tele van fegyverekkel, karakterekkel, fegyverfejlesztésekkel.Mostantól ahhoz, hogy megnézd az általad megnyitott tartalmakat, nem kell mást tenned csak összekapcsolnod az origin profilod a social.bioware.com oldalon találhatóval, és kész is.

 

Miután ez megtörtént, rámegyünk social.bioware. com oldalon a Games ikonra, azon belül Mass Effect 3 és Multiplayer Manifest.Ide jutva mintegy táblázatszerűen megtekinthetjük a ritkasági sorrendjük alapján az eddig feloldott fegyverenkiet és azok szintjét, ugyanígy a fegyverfejlesztéseket és karaktereket.

          

Kommentálj
Similar articles
0 6257

0 1791

2 komment ide
  1. Ha már itt tartunk, nem lenne rossz további statisztikákat látni (killek száma, fegyverekre, képességekre, ellenfelekre lebontva, pl.), vagy játszott meccsek száma, szintek összesített száma kasztonként, esetleg a játékosok, akikkel közös meccset játszottál eddig.

  2. Fura, ez a funkció nekem a kezdetektől fogva működött (hónapok óta).

    Azazel: valóban, nagyon jó dolog lenne egy ilyen lista is. Továbbá annak egy egyszerűsített változata a játékban.. mert azért előfordul, hogy “előítéletek” alapján dobnak ki embereket random játékokból (pl. human vanguarddal, alacsony az N7 pont, előnytelennek tartott fegyver). Bár ez azért elég ritka mostanában…
    Pl. random silveren/goldon is jó lenne tudni ilyesmiket.

    Elég sokáig tölt egyébként a MP Manifest néha, gondolom jókora adatbázisban kell bányásznia, lehet, hogy ezért nincs részletesebb statisztika egyelőre.