Home Egyéb Operation: SHIELDWALL

Letelt a két hét, ami azt jelenti, hogy ismét kapunk egy hétvégi multis operationt, ami a SHIELDWALL (“pajzsfal”) nevet viseli. Ismét kreatív és fantáziadús a célunk:

– globálisan 50 ezer karaktert kell promote-olnunk a Victroy pakkért
– Commedation pakk 3 promote-olt karakterért jár

Azonban van egy kis meglepetés is: a legutóbbi, sikertelen SILENCER operation után, amikor is nem sikerült elegendő Banshee-t semlegesítenünk, most a szegény embert az ág is húzni fogja: sokkal több Banshee-vel fogunk találkozni, ráadásul nem csak a Reaperek elleni meccseken tűnhetnek fel, hanem a gethek és a Cerberus mellett is.

Az operation helyi idő szerint május 26-án, szombaton hajnali kettőkor kezdődik és május 28-án, hétfőn hajnali egykor ér véget.

Kommentálj
Similar articles
0 6269

0 1795

21 komment ide
 1. Ez a “kis meglepetés” jól hangzik (nem mintha kedvelném a banshee-kat 🙂 ). Legalább nemcsak simán megint kiírnak néhány számot, hogy tessék azt elérni, hanem “sztori” alakul ki a dologból, összefüggenek az operation-ök.
  Egy halovány, gyengécske ötletecske, de mégis egy ötlet.
  Kíváncsi leszek, hogy a fantomokkal és hasonlókkal való harc közben mennyire fog zavarni egy-két banshee 😀

 2. Király kis hétvége lesz. Bemegyek 3 promote és kész is. Jól kiszúrnak velem megint.

  Amúgy meg remélem legközelebb 5 milla geth prime-ot kell leölni, meg 2 milla banshee-t, hogy üdvözíthessük a Bioware kreativitását, mert ugye a Cerberus+Banshee meg a Geth+Banshee téma teljesen korrektül működik.

  • A getheknél még stimmelhet is, a sztori szerint azok csak reaper kóddal töltött testek. De hogy a cerberussal hogy jön össze a dolog…

   • Hát azért, ha azt vesszük alapul, hogy a Cerberus is a reaper technológiát használta a saját katonáin (ahogy azt single playerben láthattuk, amikor levették egy trooper maszkját) , elképzelhető, hogy szert tettek 1-2 banshee-re is. A probléma ezzel csak az, hogy megint nekünk kell rájönnünk egy össze nem férés megoldására, semmi magyarázat nincs. Mindenesetre nekem tetszik, hogy van következménye, hogy elbuktuk az előző hadműveletet.

 3. Nem tudom, van-e köze az ophoz, de másnál is volt ma éjjel ilyen happy hour, ami során tökmindegy milyen fegyvert vagy skillt használt, minden ellenfél hullott, mint az őszi falevél? Akkor figyeltem fel rá, hogy valami nincs rendben, amikor meghallottam a bansheet, elkezdtem rohanni felé, és mire odaértem, halott volt. Azt hittem, rocket launcher szedte le, de egy szimpla overload volt kiírva. Utána bronzon az assault trooperek a Geth Pulse Rifle egyetlen golyójától meghaltak, mialatt máskor egy tár kell beléjük. Remek móka volt, lehetne ilyen gyakrabban.

  • Ha random csapattal voltál, és nem te voltál a host, akkor lehet, hogy a host belepiszkált a játék fájljaiba, aminek köszönhetően lehet gyengíteni az ellenséget bronz nehézségűre, miközben a gold meccseken kapott xp-t, kreditet kapod. Én már voltam egy ilyenben, meg is lepődtem…

   • Nem, az ellenfelek nehézsége lényegesen bronz alatt volt, szó szerint egy golyótól hullottak – de csak azután, hogy már csak health volt nekik, a shiel/barrier/armor derakasan tartotta magát. Ennek ellenére a modolós felvetést nem tartom kizártnak, mondjuk érdekes kérdés, hogy az ilyesmi ellen a BW miért nem tesz semmit. 😐

 4. igaz nincs kiírva az eredmény, de nekem már megjött a VP, a CP viszont még nem (pedig mind a 6 kasztot promotoltam), más is így van ezzel?
  (csak mert a multkor fordítva jött mondjuk)

 5. Nem, nem fordítva, írtam panaszt az EA Támogatóközpont-ba és rögtön meg is kaptam a Commander pakkot.

 6. Persze, szívesen
  link:
  https://help.ea.com/hu/
  itt baloldalt a Beszélj egy játéktanácsadóval
  Az Origin-es felhasználóneveddel vagy regisztrált mail címeddel lépj be, és azon aktiválják, kapsz majd bocsánatkérés képpen egy 15%-os kedvezményt, hogy ha vásárolsz náluk 30 napos, én jelenleg vitázok velük, mert már 6 panaszt írtam nekik, és kezd elegem lenni, hogy bocsánatkérés képpen 15%-os kódokat adnak már van jelenleg 3 ilyen aktív -.- mondtam, hogy adjanak inkább helyette + tartalmat, mivel a játékkal van a gondom és elegem van a panasz levelek írása miatt.

  • thx, közben én is megtaláltam, írtam is egy levelet a játékmenet/díjak alkategóriába. Kicsit már megkopott az angolom, remélem azért megértik, de mivel magyarul jött az automatikus válasz talán írhattam volna magyarul is. Te milyen nyelven kommunikálsz velük?

 7. Thx még 1x az infót, már nekem is megjött a cumó ráadásul egy N7 Valiant volt benne 😀 (már az alapverziót használva se nagyon tudtak a csapattársak a nyomomba érni, mi lesz most XD)

 8. Örülök, hogy segíthettem, én még konzultálok a tanácsadóval mert eléggé idegesítő a 6 panasz után, hogy 15%-os kódokat kapok amire nincs szükségem és dühös is vagyok rájuk eléggé. Valamint Ha köv alkalommal nem kapod meg szerdán akkor rögtön írj nekik, mert az event végétől 7 nap a lejárati idő, ha addig nem írsz rájuk, akkor úszott a doboz, persze ez az időkorlát nincs feltüntetve sehol így elvileg nem is szabadna érvényesnek lennie! DE ők betartják ezt is … -.-

  • eddig még mindíg időben megkaptam, mondjuk amikor megkapom ki van írva, hogy mennyi időd van kiváltani. Biztosan ez vonatkozik a meg nem ér kezett csomagokra is 8Q

 9. A karakter promote-ot a várószobából csináltátok meg? Mert a goal ugye team goal volt, elképzelhetőnek tartom, hogy számít ez is. Én csak hármat pomote-oltam, de megjött mindkét csomag, annak rendje és módja szerint.

 10. Azóta megkaptuk, szóval jól csináltuk meg, csupán az Origin szívózott … Nálam eddig 3x fordult elő ilyen, máskor ölni kellett megcsináltam és akkor se kaptam meg pedig arany és ezüst szinten is öltem direkt ezért…