Home Egyéb Operation: SAVAGE

Eltelt a két hét, így ismét megérett az idő egy hétvégi multiplayer operationre – ami ezúttal a SAVAGE nevet kapta. A név utal a küldetési célokra is, mely szerint most nagy mészárlásnak nézünk elébe. Íme a feladataink:

Globális cél: 7 millió alapszintű (trooper level) ellenség eliminálása, úgymint Cerberus Assault Trooper, Husk, Cannibal, Geth Trooper
Csapat cél: Sikeres küldetés végrehajtása bármely nehézségi fokozaton, kizárólag krogan, vorcha és batarian karakterek alkotta csapatokban. (Tehát: a négyfős csapat tagjai ezen fajok képviselői közül kell, hogy kikerüljenek. Mixelni is lehet őket.)

A célokért a már megszokott jutalmakat kapjuk, Commendation és Victory Packokat, az N7 fegyver ismét garantált. Az operation időtartama: helyi idő szerint jún. 23 hajnali kettőtől jún. 25 délig. Ha sikerrel járunk, a Packok szerda este kerülnek kiosztásra. Harcra fel!

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

13 komment ide
 1. Ha annó 1 mill Brute helyett 3millát öltünk le, 7 milka mezei trooper födbedöngölése nem lehet kihívás.
  A csapatbónusz már kicsit macerásabbnak tűnik, de csak sikerül majd kifogni egy értelmes társaságot.
  De engem legfőbbképpen az érdekelne, ami a hivatalos fórumozók nagy részét is: Garantált-e az N7 fegyó A VP-ban? Mert erre eddig nem találtam hivatalos megerősítést.

 2. Yeah, egy újabb 7vége a kedvenc vorchámmal…
  Ezek az N7 fegyók sztem nem túl nagy számok, jó lenne, ha vmi más jutalmazást találnának ki.

   • Ha csak fele olyan jó hátsója lenne, mint az asari adeptnek, akkor is jobban örülnék neki, mint egy valiantnak… 😀

     • Tényleg nem rosszak az N7 fegyverek, csak az bennük a lényeg, hogy rá kell jönnöd mi a gyengéjük 8mert mindnek van valami hatalmas) és ha azt kompenzálni tudod, nincs elenfél… 😀

      Az asari Adept ható fele pedig tényleg… menyerő. 😀

 3. Aszári vagy valiant… aszári vagy valiant.. hmm… melyik is legyen… naná hogy aszári! 😀

  Ott van pl. a claymore x, nah, azzal tényleg nincs ellenfél, és max. szinten van egy hónapja már, sima spectre pakkokból. Utóbbi pár hétben minden karakteremmel csak azzal megyek már (kivive GI-t, mert ott GPS-sel, hagyományőrzés miatt 🙂 ).

  Úh. kerekpopójúaszárit a pakkokba!! 😉

 4. öcsém ez az asari mánia… 😀 a Mass Effect 4-nek ember mérető asari szex bábukkal kéne érkezni és mindenki meg venni akkor is ha az ME 3 befejezése szar marad az EC után is… 😀

 5. mielőtt valaki nagyon belemelegedne 2kor, az a 6pm PST az 3 óra. A dél meg délután egy. Ugyanis GMT+2-ben vagyunk.