Home Egyéb ME 3: Leviathan és Firefight DLC

A hetek óta keringő pletykák végre megerősítést nyertek: a BW helyi idő szerint a cikk írásának éjszakáján hivatalosan is bejelentette a Mass Effect 3 singleplayer részéhez érkező két, azaz kettő darab DLC-t, amik a Leviathan és a Firefight nevet viselik. Az előbbi egy küldetés, az utóbbi egy fegyvercsomag, a letölthető tartalmak nyár végén lesznek elérhetők. Lássuk hát, mire számíthatunk:

LEVIATHAN: A Leviathan DLC egy különös, titokzatos lényről szól, ami a galaxis sötét zugait járja és a szóbeszédek szerint elég erős ahhoz, hogy egymaga lenyomjon egy Kaszást. Feladatunk az lesz, hogy megtaláljuk a Leviatánt, mielőtt a Kaszások tennék ugyanezt. A küldetés során lehetőségünk lesz még többet megtudni a Kaszásokról és eredetükről, valamint megszerezhetjük a korábban csak promócióban elérhető AT-12 Raider shotgunt és M-55 Argus assault rifle-t. A DLC-vel új, felderítetlen csillagrendszerekbe utazhatunk majd, ahol nyomoznunk kell, valamint a Fellegvárban is kapunk majd egy-két új, bejárható területet. A képek alapján meglehetősen extrém kalandokban lesz részünk – a víz alatti Atlas mech önmagában megér egy misét. A DLC 10 dollárba avagy 800 MS pontba fog kerülni, és meglehetősen ígéretesnek tűnik.

FIREFIGHT: Egy egyszerű fegyvercsomag az egyjátékos kampányba néhány über csúzlival, részleteket még nemigen tudni. Augusztus 7-én jelenik meg, az ára 2 dollár vagy 160 MS pont.

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

10 komment ide
  1. Jónak ígérkezik és BioWare pontokért meglehet majd őket venni? mert ugy tudom a zseton az xboxon van az MS pontok meg nem microsoft pontok? 😀 valaki informáljon már 😀

  2. Az MS pontok valóban Xboxon vannak, a PC-s ekvivalense a BioWare pont, ami értékében megegyezik az MS ponttal. Tehát 1 MS pont egyenlő 1 BW ponttal.

  3. Igen szépnek tűnik meg minden, de olyannak mint a protheán-os dlc. Sztori szempontjából nem fontos, kapsz egypár plusz infót meg gondolom egy 500-1000 közötti war assetet ha sikerül átállítani az oldalunkra.

  4. Zsírsüti, 10 ájrót megér. Szeretem az új kalandokat.

    Ennek lesz befolyása a játék befejezésére?
    (egész pontosan a videókra és párbeszédekre gondolok a végjátékban)

  5. hé srácok lehet hogy hülyeséget kérdek de ha a CDg-től veszek pontokat annak a hátulján dragon age2 meg mass effect 2 van akkor ha azt beváltom originbe akkor az ME3-hoz adja be ugye?

  6. jobb ha senkinek nincs elvárása akkor nem lesz miben csalódni lehet hogy ez is csak a jó ideig tartó lövöldözés lesz és ennyi befolyásolni nem fogja a vég kimenetelt