Home Egyéb ME3 Leviathan előzetes

Még friss és ropogós az előző hír amiben részleteket közöltünk az új kiegészítőkről kapcsolatban de már is megjelent a Leviathan DLC-nek a majdnem egy perces előzetese. Az előzetes alapján nagyon ígéretesnek tűnik az új kiegészítő, a kaszásokról tényleg sok mindent fogunk megtudni. Több mindent nem igen lehet mondani a kiegészítőről, amit eddig tudunk azt már megírtuk az előző cikkben.

Engem már nagyon foglalkoztat hogy vajon milyen lényről lehet szó. Feltehetőleg egy óriási állat ami képes egymaga izékre tépni egy Kaszást. Lehetséges hogy megkapjuk a Mass Effect saját Godzilláját?
Saját véleményem szerint ez a lény lesz az utolsó példánya annak a fajnak akikből az eredeti kaszásokat csinálták, ez meg magyarázná hogy miért fogunk a tenger alatt is tevékenykedni. Főleg hogy az eredeti Kaszásokról látszik hogy valaha vízi lények voltak. Persze ez csak a saját véleményem, hogy ti mit gondoltok az írjátok meg odalent! 😉

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

27 komment ide
 1. Az miből látszik, hogy vízi lények voltak a kaszások eredetileg? (komolyan kérdezem)

  Lehet, hogy nem is nagyméretű lény, csak ért a reaper kódokhoz, aztán meghekkel mindent 😀 Bár jellemző a játékban, hogy minél durvább valami, annál nagyobb.

 2. Kedves drakomen!
  A Leviathan nem egy lény, hanem egy Kaszás lesz. Már a Mass Effect első részében említést hallhattunk róla.

 3. csak nekem tünt fel hogy a második rész végén száz féle reaper van a 3 ban meg csak 2 féle (harbingeren kívül)

  • nem nekem is fel tűnt kár hogy nem látjuk őket csak egy hologramot a cerberus bázison de lehet hogy ebben a dlc-ben feltűnnek ujjak

 4. Mielőtt még elindítom a videót van egy vagy Holdnyi méretű akármi a képen ami becsapódik a bolygóba. Valaki el tudná mondani, hogy az mi?

  • Ez engem is érdekelne ha megtudtad akkor elmondanád nekem is hogy mi az?? 🙂

   • anno az első részhez készült reaper fantázia rajz
    amúgy hallot már valaki a being tof he lights theoryról ?

     • itt egy link akit érdekel nézze meg nem azt mondom hogy így van de érdekes és az indoctronation theory-val nem értek egyett és nekem sok saját elképzelésem van , sőt saját teóriáim, az értelmes ember bele lát a sorok közé

  • Most néztem meg a linket és érdekes. Elgondolkoztam azon, hogy nem lehet-e, hogy ez az új dlc ezzel lesz kapcsolatban. Mert ha igen akkor egy jó ugródeszka lehetne egy 4. részhez, bár a három (értelmében) különböző befejezésből nem tudom, hogy lehetne ezt kivitelezni. És akkor már azt lehetne mondani, hogy az a Hold méretű vacak igazából egy úgymond “machine devil”

   • erre én is gondoltam de kétlem hogy 3 féle lenne majd az me4 ha lesz szerintem nem is folytatás lesz hanem valami előtörténet vagy shepard mellet futó kiegészítő szál de amúgy a játékba beletettek egy csomó megmagyarázatlan dolgot pl kiirtott bolygók amik még csak őskori fázisban voltak ,tömeg gyorsító fegyver okozta kihalás stb és a reaperek nem így csinálják

    • Én személy szerint nem örülnék ha új sztorit kezdenének mert az már nem lenne az igazi. Folytatni egy 4. résszel esetleg a destroy-t lehetne belegondolva. Mert ezen elmélet alapján ahogy értettem Szintézisnél a “machine devils”-eket nem érdeklik már ezek a lények mert nem organikusok.Control-nál meg az egyetlen logikus dolog az lenne ha Shepard is “megromlik” és folytatja a reaperek munkáját. Szóval ha a destroyt folytatva kiadnának egy 4. részt akkor azt mondanám,hogy van még remény a mass effect világának. (az utolsó fél mondatot csak azért írtam mert csalódott voltam a végében és ezért reménykedek folytatásban).

 5. Várós, már nagyon ideje volt egy sp dlc-nek.
  Az utóbbi időben kezd egyre idegesítőbb lenni amit a BW csinál . Először rohadt sokáig nincs dlc ( a 3 befejezésével nekem nem volt bajom anno se, csak a kevés info), SWTOR f2p lesz, valami nem megy a BW háza tájékán. De ez a DLC érdekesnek tűnik, remélem még sok foglya követni, akár a mp részeket offolhatnák is 1 picit.

  • Az hogy az SWtor free to play, az azt jelenti, hogy megveszem egyszer és ingyéjé játszok? Mert akkor lehet hogy beszerzem. mik róla a vélemények?

  • na mass effect 2 nél minden dlc erről volt híres vég kimenetel nem fog változni szerintem legfeljebb egy új bejátszás és plussz 200 war asset