Home Egyéb Operation: OLYMPUS

Ismét jelentkezik a Mass Effect 3 multi hétvégi kihívása, ezúttal az OLYMPUS névre hallgató. Az eheti feladatunk a maga nemében viszonylag újnak mondható, lássuk mit kell tennünk a jutalom érdekében!

Egyéni cél: Egy teljes csapat sikeres kimenekítése (Full extraction) a Firebase: London pályán, bármilyen nehézségen, tetszőleges ellenfelekkel szemben

Közös cél: Bármilyen pályán, bármilyen ellenség ellen legalább 10 hullám teljesítése 200 ezer Bronze, 175 ezer Silver és 70 ezer Gold nehézségű misszión. (Tehát a világ ME 3-azóinak együttvéve ennyiszer kell eljutniuk a tizedik hullám végére az adott nehézségi fokozaton.)

Mint ahogy azt már megszokhattuk,  a közös célért Victory, míg az egyéniért Commendation pack jár. Az operation helyi idő szerint augusztus 10-én, este 7 órakor kezdődik és az időtartamát egy visszaszámláló jelzi a social.bioware.com weboldal fejlécében. Harcra fel!

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

4 komment ide
  1. Sziasztok!
    Megint csak egy nem ide tartozó kérdés de fontos!
    Ha újrarakom a gépem és letörlöm a ME3-at akkor a multis eredményeim ( karakter, fegyver) odavész és újra beg kell szereznem őket ( 0-rol indulok) vagy megmaradnak??

    • Nem mernék megesküdni rá de szerintem megmaradnak. Én már töröltem le az ME3-at mentésekkel mindennel együtt és a multis rész úgy maradt ahogy volt.

    • Természetesen megmarad, mert az origin fiókodhoz van kötve, tehát más gépről is a te karaktereid és fegyvereid vannak meg, ha elindítod az ME3-at originről a saját profiloddal bejelentkezve.