Home Egyéb Operation: ALLOY

Elérkezett ismét a várva várt (?) multis operation hétvége, amit az ALLOY névre kereszteltek. Roppantul egyszerű feladatnak nézünk elébe, szinte már most biztos a garantált siker. Lássuk hát:

Egyéni cél: 2 karakter promotálása
Közös cél: globálisan 50 ezer karakter promotálása

Egyszerű, mint az egyszeregy, nem? Szokás szerint Victory és Commendation Packek várnak ránk, a Victory-ban ezúttal egy garantált medigél-fejlesztéssel, aminek segítségével megnövekszik az egy küldetésre magunkkal vihető gyógyanyag mennyisége.

Az operation helyi idő szerint péntek este héttől kezdődik, és a social.bioware.com-on elhelyezett számláló mutatja majd, mennyi van még hátra. Hajrá hát!

Személyes véleményem szerint ezúttal – sem – erőltették meg magukat az operationök terén a nagyrabecsült készítők. Ti hogyan vélekedtek?

 

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

15 komment ide
  • komolyan inkább adják ki hogy egy oldalra be lehet küldeni az ötleteket, és egy kalapból húzzák ki. Még az is jobb lenne. hehe, Operation shake that ass, asarikból álló csapat cerberus ellen. Jee

 1. lehet hogy hülyeséget kérdezek

  a promotálás most 20-as szintre emelést vagy valamilyen teljesítményi feladat?

  • 20-as szintű karaktert lehet promotálni.Az alatt nem megy.Szavl ha lesz 2vagy több 20-as szintű karaktered akkor nyomj a karakterválasztásnál a promotera.
   tényleg találhattak volna ki jobbat is…

  • :Dakkor promotálj xd egyből visszaesnek 1-es szintűvé,és kezdheted előről:)csak úgy jutsz feljebb a ranglistán

 2. Hát ez “PARÁDÉS”! Komolyan nem jut jobb az eszükbe?! Itt nem is kell csinálni semmit! Pofám leszakad….

 3. Egy kis segítséget szeretnék kérni! Olyan gondom van, hogy manapság egyfolytában ledob a szerver mert, hogy ” megszakadt a kapcsolat az EA szerverével” Nekem nincs valami jól beállítva vagy ez egy általános hiba tehát mindenkit érint és csak az EA szórakozik velem? Várom a hozzászólásokat, előre is kösz!

  • Engem egész vasárnap szopatott, hogy egy pályát se tudtam végig vinni mert ledobált. A többi online játékkal semmi gond szal sztem az ea-nál punnyadt meg valami. Bár kétlem hogy túl lennének terhelve. Azért nem kicsit idegeítő hogy az ember nem tud játszani.

   • Ne is mond, már a hajamat téptem amikor kétszer egymás után ledobott a 11. körben, ráadásul az egyik gold meccs volt. Na de legalább a hiba nem az én készülékembe van, ez is valami. Köszi!

     • Én mondjuk vasárnap már nem toltam, szombat éjfélig promotáltam kb 6-7 karit annyi sztem elég a jóból.
      Én is tapasztaltam már korábban ezt a ledobállást, és fel is szokott cseszni, mert általában a 11. kör utolsó percében esik meg. Hát ne mondja senki, hogy nem örjítő, ha végigszenveded a pályát (csapattagok hozzáértésétől függően) és pont a finishnél becsődöl a dolog és nem kapsz semmit. Minden esetre van megoldás, legalábbis nálam ez működött: legyél te a leader. Ennyi az egész és 90% hogy nem fog ledobni, + nincs lagg. Bár kétségkívül időnként nehéz játékosokat találni.
      Különben ti kaptatok medigél bővítőt? Mert én a +5 medigélen kívül nem kaptam többet (már ami a medivel összefügg)

     • Nem jött medigél bővítés csak szutyok 4es lőszer. Majd kipróbálom ezt a leaderes dolgot, mert a mai napig nem sikerült végigtolnom egy meccset sem a ledobálás miatt.