Home Egyéb ME 3 multiplayer frissítések és revízió

A ma érkező Retalitation DLC mellett számos újdonsággal készül még a BW a Mass Effect 3 többjátékos módjához, jelentette be Nathan Plewes, a multiplayerért felelős társproducer.

A Challenge-rendszer a következőképp fog kinézni:
Különböző kritériumoknak kell megfelelnünk vagy feladatokat kell teljesítenünk a játékok során (úgymint mondjuk 100 fő megölése gépfegyverrel), és amennyiben sikerül sikerül egy ilyen achievmentünk Gold (arany) szintig felhúzni, jutalmat kapunk egy egyéni rang vagy bannerkép formájában. Ezen felül a challange-ek számára külön toplistát fog vezetni a szerver, így láthatjuk, barátaink miként teljesítenek, hogy állnak ilyen téren.

Ezen felül kapunk majd egy N7 HQ nevezetű weboldalt, ahol érdekes információkat tudhatunk meg: lesznek többek közt játékoslisták, statisztikák, ranglisták stb., és a social.bioware.com-on jelenleg megtalálható Multiplayer Manifestnél sokkal részletesebben fogja mutatni a játékbeli haladásunk és tulajdonaink.

Megváltozik a hétvégi operationök rendje és módja is:
Ezentúl a hétvégi feladatok hetente érkeznek, azonban sokkal kevesebb idő fog majd a rendelkezésünkre állni, hogy megoldjuk őket. Viszont új rendszer lép életbe a Commendation Pack osztásnál is, a csomagot azonnal megkapjuk, amint teljesítettük a kiszabott csapatcélt, nem kell vele várni az operation sikerességének kiértékeléséig. Ezen felül a felszerelések tekintetében is ígérnek a fejlesztők pár újdonságot.

Ti mit gondoltok? Hogy tetszik nektek az új multiplayer rendszer? Osszátok meg velünk!

Kommentálj
Similar articles
0 6269

0 1795

6 komment ide
 1. Nagyon jó dolgok lesznek, csak legyen is elég idő és energia a Bioware részéről, hogy ezeket karban tartsa (pl operation-ök)

 2. Hát, eddig azért csak minden második héten volt OP weekend, hogy olyan fantasztikusan kidolgozott és változatos feladatokkal tudjanak meglepni bennünket, amilyeneket megszokhattunk. Képzeljétek el, mi lesz, ha lejjebb esik a feladatok minősége…

 3. ez az végre nem kell azzal szívni hogy megcsinálom a rohadt challenget(vagyis én úgy látom hogy kész, mert ugye sehol sem írja hogy most a rendszer késznek érzi e) aztán 4 nap múlva meg rájövök hogy nem csináltam meg( vagy szimplán csak nem kapom meg a pack-ot…)

 4. tegnap az új dlc vel lejött mindegyik osztályhoz 3 új karakter volt geth soldier batarian biotic kérdem én mára hova lettek ? asszem még ilyesmik asari huntress krogan biotic meg is örültem hogy ennyi új karakter de tényleg ez egy BW baki vagy mi ? nem tudom mások hogy vannak vele de lehetne szervezni oldalon belül meccseket mert bajor diszkó zenére már unok multizni (németek mindig zenét hallgatnak )
  utóirat
  mi ez a volus 😀 tetszikde mostmár elkor soldier és hanar spectre a következő ?

 5. assassinwarden:
  Azok a karakterek is benne vannak a dlc-ben, de azokat később fogják feloldani (nem tudom, hogy mikor). Egyelőre az a 4 új karaktert lehet megszerezni, amit most is mutatnak.