Home Egyéb Mass Effect Paragon Lost 9 perces bepillantás

A Tegnapi DDOS támadás miatt nem nyílott alkalmunk hírül adni, hogy a Funimation egy kilenc perces részletet tett fel a Youtube-ra két napja.

A Funimation ez év elején jelentette be, hogy az Bioware/EA-vel szorosan együttműködve egy egész estés animációs filmet csinál mely a Mass Effect James Vega történetét dolgozza föl, hogy mi is történt vele a Mass Effect 3 előtt. A következő videó mélyebb betekintést nyújt abba, hogy mire is számíthatunk a filmmel kapcsolatban egy csatajelenetnél.

 

 

Érdemes megemlíteni, hogy a történetet, a Csillagok Háborúja animációs sorozat írója Henry Gilroy írta, és a Ghost in The Shell filmekben animátor, és Designer szerepet vállaló, továbbá nyolc film/sorozat rendezője Atsushi Takeuchi fején van a Paragon Lost rendezői sapkája. Viszont ott van a nagy kérdés, hogy az a kockázat, amit vállalt a rendező kifizetendő, vagy a szégyenbe fogja taszítani? Ez a közösségtől függ addig is a megjelenési ideje December 28.

A Magyarországi megjelenésről semmilyen információ nincsen.

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

10 komment ide
 1. Szerintem egész jóra sikerült – vagy két napja láttam ezt a vidit. Alapjába véve nem vagyok oda ezért a stílusért, és picit tényleg fura (főleg a krogan alakja), de nem olyan vészes ez.

  Én mindenképp megnézem majd.

 2. Egyébként, ha picit alaposabban megnézzük (kb. 00:50-01:00), lehet látni, hogy nem a krogan feje üt el ennyire az ME univerzumban megszokottól, hanem csak a sisakja, ami persze belefér. Nekem picit kevésnek tűnik az animáció részletessége, pedig ezen a téren az anime készítők nagyon oda tudják tenni magukat. Viszont, ha nagyon animés-japános storyt csinálnak az nem fog passzolni a ME-hez.
  P.S. Omega DLC előzetest nem akarnak hegeszteni Kanadában a srácok?

 3. Véleményem szerint is jobb lett volna egy 3D-s megoldás, a Clone Wars-ban is az vált be igazán.

  • és az első évadot leszámítva clone wars se volt szar és még mindig nézi a jó nép . De valakit úgy megkérdeznék a bioware-től hogy miért anime , meg mit akarnak ezzel a 1200 pontos Omega dlc-vel akkor miért nem 1600 pont és le van a gond , minek dlc ha ilyen drága ?

   • Félreérted, én a Clone Wars bevált 3D alatt értem azt, hogy a mostani sorozat jól néz ki, nézik is sokan, én is nézem. Ami meg nem vált be az a régen készített rajzos mesefilmes Clone Wars (http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_Clone_Wars_(2003_TV_series) . Szerintem egy Sci-Fi és a rajzolt stílus nem annyira fér össze, legalábbis ez a véleményem. De majd meglátjuk, mit tud, ha kiadják.

 4. Nahát nahát…hát Vega elég Vegátlan, ha a szinkron nem lenne azonos nem jöttem volna rá, a kroganok..öööö hát furcsi 😀
  Ettől független nagyon várom, én nagyon örülök h rajzolt és nem 3d, nekem semmi bajom a stílussal.
  Főleg ha a történet jó, tényleg kiváncsi voltam mindig is min is ment keresztül Vega öcsi.
  Ha másért nem, háttér információk miatt szerintem sokan megnézik, csak ne süljön vissza fele ez a puska.
  Magyarul remélem nem valami sablon történetet hoznak össze.

 5. ha nem egy ilyen fos japán animés stílusba lenne megcsinálva ez a cucc , még érdekelne is.

  de neme lég hogy ilyen, még a dolgok se úgy néznek ki benne mint ahogy kéne…
  azok a mozgások… meg a krogan.. pff..

  a star warsos klon wars látványvilág jobb lenne neki tényleg.

  meg mit keres cerberus képkarabély a szövetség kezébe ? 😀