Home Egyéb Halloweeni operation

A tengerentúlon és a Brit szigeteteken (meg úgy általában az angolszász országokban) mostanság zajlik Halloween ünnepe, ami ősi kelta hagyományokra vezethető vissza és központi témáját alkotják a boszorkányok, kísértetek és egyéb hasonló rémsége. Az ünnep azóta több másik országban (sajnos kis hazánkban is) elterjedt. De minket most nem a kultúrtörténeti vonatkoztatásában érdekel ez, hanem sokkal inkább a Mass Effectes oldaláról, ugyanis is ezen a hétvégén különleges, Halloweeni multiplayer operation vár ránk!

Ezen a hétén nem is egy, hanem mindjárt rögtön három kihívásnak kell megfelelnünk:

– 5 sikeres küldetés extractionnel a Firebase: Ghost vagy Firebase: Ghost Hazard pályákon (találó pályaválasztás, mi?)

– 7500 pont összeszedése abominationök és huskok gyilkolásával

– 10 ezer pont összeszedése brute-ok, scrionok, praetorianok és banshee-k gyilkolásával

A kihívások bármely nehézségi szinten teljesíthetők, jutalmunk érte egy különleges, Halloweeni bannerkép lesz – azt nem mondták, lesz-e Commendation Pack jutalom is.

Kommentálj
Similar articles
0 6257

0 1791

3 komment ide
  1. Inkább az legyen a jutalom, hogy értelmes dolgok lesznek a packokban. Az de szép lenne. Felújíthatnák úgy, hogy a packokban fegyverek, SŐT, akár karakterek is legyenek. hűű de adná!

  2. megcsináltam ezt a valamit. a fent látható kép a banner mivel nem tul egyedi ezért hajtok a többi normális bannere. mondjuk a long wolfra 😀 á csak vicceltem assault mistery 🙂

  3. én az idejét nem tudom megmondani mikor kaptam utoljára karaktert de nem lenne rossz egy dlc kari