Home Egyéb November 7-e: N7 nap

2012. november 7-én tartja a BioWare és az EA az első N7 napot, a Mass Effect első részének 5 éves születésnapjára. Az “ünnepség” keretében számos esemény, ajándék, kihívás és más vár ránk, vegyük is sorba, egész pontosan micsodák:

Elsőnek máris itt van egy Fan Kit, amelyben sok szép érdekes dolgot találunk, többek közt facebok profilképeket, borítóképeket, fórumikonokat, háttérképeket találunk. A csomag letölthető IDE KATTINTVA

Árengedmény a BW Store-ban számos termékre, érdemes lehet körülnézni azoknak, akik eddig sokallták a tengerentúli termékek árát!

A BW-nél szeretettel várják a Mass Effect témájú rajongói alkotásokat: cosplay, rajzok, ötletek, írások, akármi mehet!

A multiplayerben challenge nap van, különleges N7 Loyalty Pack lesz a jutalmunk a teljesítéséért, amely sok erős cuccot és egy garantált Ultra-Rare besorolású tárgyat tartalmaz majd.

Két letölthető poszter, két különböző nemű Sheparddel: Férfi Shepard Női Shepard

Livestreamek, megjelenések, Blasto, az első hannár fantom képregény, Omega DLC bemutató és még sok más az N7 nap kapcsán!

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

4 komment ide
 1. “A multiplayerben challenge nap van, különleges N7 Loyalty Pack lesz a jutalmunk a teljesítéséért, amely sok erős cuccot és egy garantált Ultra-Rare besorolású tárgyat tartalmaz majd.”

  Ez érdekes, ugyanis BSN-en ezt írták:
  Requires three extractions while playing as a human character (basic human kits, N7 humans, ex-Cerberus). This can be completed on any map at any difficulty.
  Completing this challenge will unlock the N7 Day banner as reward.

  • akkor BSn-en rosszul van… én most csináltam meg és Pack jár érte, legalábbis én azt kaptam haverommal, a banner, ha az is volt(nem hiszem hogy mind2 lett volna) akk azt nem néztem

 2. Akkor ezért volt tegnap a multiban az az ingyenes ellátmány a multiban 🙂
  Néztem is, hogy mi jót tehettem, mert annyire jó azért nem vagyok, hogy a staff személyesen gratuláljon 🙂

 3. Nah akkor rakjunk helyre 1-2 dolgot.

  1. A pakkot azért kaptuk mellesleg TOTÁL INGYEN merthogy 5 éve jelent meg a Mass Effect 1, és ennek megünneplése alkalmából volt tegnap az N7 nap, aminek keretében több egyéb dolog melett mindenki kapott ingame egy Loyalty pakkot, ami random adott 1-2 dolgot.

  2. A tegnapi N7 Day challange lényege annyi volt, h 3x el kell érni az extractot bármilyen human karival, és ezt jegyezte is a challange rendszer, és kaptunk érte egy hátteret. Ezt még cirka 30 órán keresztül meg lehet tenni.

  Ennyi kérem szépen.