Home Egyéb Call of Effect: Black Mass II – ME 2 lemez a Black...

A mai nap derült fény arra sajnálatos baklövésre, amit is a Call of Duty sorozat kiadója, az Activison követett el: a héten megjelent Call of Duty: Black Ops II játék egyes dobozaiban ugyanis a 2-es számú telepítőlemezre véletlenül a teljes Mass Effect 2 került fel!

Ebben a videóban látható is, amint a kedves felhasználó telepítéskor a hibába ütközik:

Azt még egyelőre nem tudni, miként történhetett mindez, de ami az egyik cégnek ciki, abból a másik profitálhat: a BioWare ingyen Mass Effect trilogy kiadást ad az első 50 olyan jelentkezőnek, akik fényképes bizonyítékot küldenek a community@bioware.com címre arról, hogy hibás Black Ops II kiadást vásároltak.

 

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

8 komment ide
    • Bár ez egy szubjektív vélemény, hisz mindenkinek más az ízlése, hogy mi tetszik neki és mi nem, ebben teljes mértékben egyet értek! xD

  1. Ha még az EA berkein belül történt volna, de így hogy két rivális kiadóról van szó… Nagyon, de nagyon érdekes.

  2. Nem tudom, hogy hogyan is megy ez, de szerintem mind a két cég ugyan azzal a vállalattal égeti a lemezre az adatokat, ám ez a vállalat elbaltázhatott valamit az írásnál.

    De tényleg nem tudom, hogy megy ez. Csak tippeltem.

  3. Nem igazán érnek bármit is a nyert Trilogy példánnyal, mert a ME 3 nem megy föl dvd-ről, csak letöltve, a ME2 patch pedig esélyes, hogy vírusos (4-ből 4 riasztás telepítéskor, kettős fertőzéssel)

    • Már úgy értem, patchelés közben virnyogott be a vírusírtóm. Origin, én így szeretlek… SE!