Home Egyéb Operation Privateer

Operation: PRIVATEER (November 23-25)

Egyéni cél: 50000 pont bármilyen pajzssal felszerelt ellenfél ellen, bármilyen karakterrel, térképen és nehézségi fokozaton. (A pontok meccsenként összeadódnak.) (Cerberus Centurion, Cerberus Engineer, Cerberus Engineer Turret, Cerberus Nemesis, Cerberus Atlas, Reaper Marauder, Geth Rocket Trooper, Geth Hunter, Geth Pyro, Geth Prime, Geth Prime Turret, Geth Prime Rocket Drone, Geth Bomber)

Közös cél: 50000 sikeres küldetés Vorcha, Batarian, vagy Turian karakterekkel. (A három együtt számolódik.)

Egyéni jutalom: Commendation Pack, illetve “Corsair” banner

Közös jutalom: Minden játékos kap egy Victory Pack-ot, és a potenciálisan magunkkal vihető Ops Survival Kit-ek maximális száma 6-ra nő.

 

Kommentálj
Similar articles
0 6269

0 1795

10 komment ide
  • Úgybiz. Már csak az lenne a jó, ha a Victory Pack érne is valamit, azaz legalább azt megcsinálnák, mint a legutóbbi allied goal esetében, hogy a victory pack garantáltan tartalmaz egy ultra rare-t.

 1. Hát az utóbbi 3 Commendation Packban Eagle upgrade volt. a victory pack meg nevetséges volt mindig is. Na mind1 azért megcsináljuk. 🙂

  • Mi ok a panaszra? Az Eagle jó, sőt, az egyik legjobb pisztoly. Én a Valiantot és a Hurricane-t vagyok képtelen értelmesen használni, azokra szoktam panaszkodni. Az Eagle-Crusader-Valkyre szentháromság mindig örömteli.

   • Embere válogatja, én AR-ekkel hadilábon állok (Valkyrie-el is), de pl. a Hurricane szerintem OP, SMG, de egy egy tárral meg szokott lenni egy Ravager Silveren, és Goldon sem kell sokkal több…:D

   • Nem azt mondtam, hogy rossz csak kicsit unom már, hogy csak azt dobálja mikor a hurricane vagy a valkirye meg sincs.

 2. A közös cél progres-ét mutatja valahol mert en nem talalom sehol. Köszi a valaszt

  • Bizony, arról csal az Operation után derül ki, hogy sikerül-e, szóvel tessék szépen akcióztatni a Vorchakat, Turianokat és Batarianokat!;)