Home Egyéb Operation: PROPHECY

A “világvége” alkalmából ismét egy különlegesebb operation vár ránk a héten, ebben az évben pedig az utolsó. Lássuk hát, mit kell tennünk a hangzatos és sokatmondó című PROPHECY operation teljesítéséért.

Operation-Prophecy-Blog-1024x655

Ezúttal nem is egy, hanem rögtön kettő kihívást kell teljesítenünk, amik pedig a következők:

– egy darab sikeres extraction mindegyik földi pályán (London, Rio, Vancouver)

– 100 ezer pont összeszedése Reaper egységek elleni küzdelemben

Mindkét feladat sikeres teljesítése után jutalmunk egy Commendation Pack és a “Hero of the last days” banner. Jó vadászatot!

Kommentálj
Similar articles
0 6467

0 1854

10 komment ide
  1. Az N7HQ szerint mind a 3 földi pályán kell egy extraction. Mivel 0/4 van a challenge-nél, csak ezért mondom.

  2. Dekár hogy meghalt az operációs rendszerem pedig jonak hangzott volna az operation

  3. Ha nem lenne olyan hugyos az Origin, hogy nem tűnik fel neki egy e-mail cím megszűnése, még azt is mondanám, hogy tetszik… Ehhez képest pedig reménykedek, hogy holnapig visszaírnak, és sikerül átrakni a CE-met a jelenlegi fiókomra…-.”

  4. A Mass Effect Paragon Lost anme megnézhet ő a 3.rész végigjátszása nélkül is? Nm fog el Spoilerezni semmit? Ja, és halottam hogy csináljátok már (már mint ti MassEffect.hu) a magyar feliratot, jól tudom?

    • A Paragon Lost tudtommal a Mass Effect 2-vel párhuzamosan játszódik, csak épp James Vega begyűjtők elleni harcát mutatja be, szóval nem spoilerkedi el a 3-at.

  5. Újabb nyerési esély, bár most nem teljes Mass effect Trilogyt ha nem “csak” Mass Effect 3-at lehet nyerni és Mellé még egyéb “nyalánkságokat” a PC Guru magazin jó voltából. Én már jelentkeztem sok szerencsét hozzá nektek is. Ezen a linkel keresztül már indulhattok is: http://on.fb.me/UNEg5W