Home Egyéb Operation: IMPACT

A Reckoning DLC érkeztével számíthattunk rá, hogy valami egyszerűbb operationben lesz részünk a hétvégén. A számítások igaznak bizonyultak.

N7_Bounty-Weekend-1024x602

Az Operation: IMPACT keretében borzasztóan egyszerű dolgunk lesz, ugyanis nem kell többet tenni mint teljesíteni egy sikeres extractiont az új DLC-ben érkzetett karakterek valamelyikével, tetszőleges nehézségi szinten. Jutalmunk egy commendation pack, start péntek este hétkor.

Kommentálj
Similar articles
0 6467

0 1854

9 komment ide
 1. Legalább mellé egy közös célt és nem érezném ugy mintha nagyon erőltett volna :S

 2. Az a baj hogy nem éri meg a packokért dolgozni. Nem bioware, köszönöm de nem kérem a SohaSeHasználom Shotgun 7 fejlesztését… és az 1 es szintű phasic ammot is tartsd csak meg… Véletlen se legyen rövidebb idő ösze szedni az új karaktereket mint fél év.. Milyen má’ az??

  • Játsszál gold fokozaton, probléma megoldva 1-2 héten belül megszerezheted karakterek nagy részét. (Reserves Pack):D

   • Gold-hoz értelmes lényekből álló csapat kéne, nem Volusok, meg Widowal Bansheet meele-ző baromarcúak. Am meg a reserves packot is meg lehet baszni, vettem belőle 10-et, és kizárólag kataker costumisation-t kaptam… Pl: Turian soldierre, ami már most maxos… Ez a shop rendszer úgy el van cseszve ahogy áll…

 3. Valamilyen szinten kitolásnak érzem ezt a hétvégi küldetést, mert max heti egyszer játszom, és ha nincs tartalék pénzem, akkor lecsúszok róla, önhibámon kívül, mert az új karakterkeből egy sincs meg. 🙁

  • Az ki van zárva!

   Mindenki kap pár új karakert a DLC-vel – csak át kell venni ingyért van a boltban 🙂

   Azt persze nem mondom hogy korrekt az egész, én kaptam egy rakár, teljesen haszontalan karaktert, meg egy “semmi különös”-et (edi). A t öbbségnek 2-4 millióből mindent megadott, de azért igen sokat kell gürcölni.

 4. Jutalmunk egy commendation pack
  az probléma ha valaki nem kap?
  mert én nem kaptam